reb0rn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 merhaba sphere55i den r3r4 e gectim... bazı prbolemler var bunlar hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.... 1. problem buyuler freeze timesiz atiliyor... 2.bless deed de target canceled hatasi var... 3. wall of stone un arkasından buyu atilabiliyor... simdiden te$ekkurler...[signature][hline]~Lthspll~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 r3r4'ün genel sorunları bunlar bence şimdiden vazgeç derim :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 1-)Freeze time scp ni gormeden yorum yapamiycagim 2-)Bless deed diyerek neyi kasttetiniz bilmiyorum ama tahminimce ON=@DCLICK TARGET sadasdasdaad ON=@TARGON_ITEM ..... ..... seklinde devam eden bi scpdir yapmaniz gereken ON=@DCLICK triggerinin bittigi yere ve ON=@TARGON_ITEM triggerinin bittigi yere RETURN 1 satiri eklemek boylece sorununuz cozulecektir. 3-)i_wall_stone_7 idsini scpleriniz icinde bulun ve su satiri ekleyin CAN=CAN_I_BLOCK [Bu mesaj vampirhuma tarafından 08 Ağustos 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar