zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Evet varmı? varsa, yakında camping düzenlicem isteyen varsa bahçelievler şartıyla gelebilir. Çünkü sabah 8 akşam 10 bitiş tarihi oyunların ve 2 günde bir toplanılıcak.. FR olucak. Power play olmicak..Yemek + isteğe göre kalabilrisnizde bizde.. (nasılsa aile gidiyo tatile oh mis gibi) :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben varım da sanırım seninle özelden konuşmuştuk galiba. Bahçelievler'in neresinde oturuyorsun? [Bu mesaj HalbadaR tarafından 06 Ağustos 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bahçelievlere 20dk mesafedeyim. Yani benim için sorunsuz ulaşılailecek bi yer... Eğer oyuncu eksiği varsa katılabilitim oyununuza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Türkiye'de bi tek istanbulda Bahçelievler var dimi? Ben de Bahçelievlerde oturuyorum. Ben de oynarım. Hadi bakalım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yani gece geç biticeğinden dolayı vede sabah erken başlicağından dolayı yakın olunması gerek o yüzden bahçelievler dedim. Sizin içinde zor olur yoksa..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ankara'da da bahçeli evler var, açıklık getirin :) (gelmek gibi bi niyetim yuok söyliyim dedim)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İstanbul :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 valla iki günde bir 14 saat zor gibi geliyo bana. başarılar diliyorum yayın hayatınızda.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bahçelievlerle beylikdüzü birbirine yakın mı bi çıkartamadım (şimdi dip dibe çıkarız kesin uaha)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla bende beylikdüzünde oturuorum ama o kadar da uzak bir mesafe deil.Zati Frp için dünyanın öbür ucundan gelirim.Sadece 5-6 gibi kalkmam gerekcek:DAma tecrübeli deilimdir yani size sorun cıkartacaksam hiç gelmeyeyim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 la bodrack sen daha yan apartmandan bizim apt ye gelemiyon :) kayboluyon yolda (onların binadan bizim bina gözüküyoda) dünyanın öbür ucuna nası gitcen :P[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 salı yada çarşambaya oynicaz.. gelebilcekler özel mesaj atsın bana..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar