Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçelievler de oturan frp ci arkadaşlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet varmı? varsa, yakında camping düzenlicem isteyen varsa bahçelievler şartıyla gelebilir. Çünkü sabah 8 akşam 10 bitiş tarihi oyunların ve 2 günde bir toplanılıcak..

FR olucak. Power play olmicak..Yemek + isteğe göre kalabilrisnizde bizde.. (nasılsa aile gidiyo tatile oh mis gibi) :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ben varım da sanırım seninle özelden konuşmuştuk galiba. Bahçelievler'in neresinde oturuyorsun?

[Bu mesaj HalbadaR tarafından 06 Ağustos 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yani gece geç biticeğinden dolayı vede sabah erken başlicağından dolayı yakın olunması gerek o yüzden bahçelievler dedim. Sizin içinde zor olur yoksa..[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
İstanbul :)[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bahçelievlerle beylikdüzü birbirine yakın mı bi çıkartamadım (şimdi dip dibe çıkarız kesin uaha)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Mesaj tarihi:
Valla bende beylikdüzünde oturuorum ama o kadar da uzak bir mesafe deil.Zati Frp için dünyanın öbür ucundan gelirim.Sadece 5-6 gibi kalkmam gerekcek:DAma tecrübeli deilimdir yani size sorun cıkartacaksam hiç gelmeyeyim:(
Mesaj tarihi:
la bodrack sen daha yan apartmandan bizim apt ye gelemiyon :) kayboluyon yolda (onların binadan bizim bina gözüküyoda) dünyanın öbür ucuna nası gitcen :P[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Mesaj tarihi:
salı yada çarşambaya oynicaz.. gelebilcekler özel mesaj atsın bana..[signature][hline]
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...