Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vergi Kimlik No Sorusu

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam dayıboylar, yengegirller;

Şimdi, İstanbul'dan bir sipariş verdik. Adam vergi kimlik numarasını falan istedi, dükkanın ismini, falan filan. Babamı aradım, vergi kimlik numarası olarak tc kimlik numarasını verdi. Telefonu kapatınca farkettim, aradım tekrar. Bunu kullanıyoruz artık vergi kimlik numarası yerine falan dedi.

Benim de gerizekalı tarafıma denk geldi, lan dedim olur mu öyle şey. Netten olup olmayacağını araştıracağıma babamın vergi kimlik numarasını araştırdım sdfghb. 10 haneli birşey, o numarayı yolladım adamlara. Sonra araştırdım ki 1 ocak 2007 den itibaren tc kimlik numarası kullanılıyormuş.

Şimdi sorum şu, tc kimlik numarası yerine o 10 haneli numara kalsa olur mu. BUnu da e-devletten öğrendim çünkü, geçerliliği olmasa hala olmazdı herhalde. Yoksa adamlara göndereyim mi tc kimlik numarasını. Naapayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ona babamın 10 haneli vergi kimlik nosunu gönderdim
Babamın üstüne kayıtlı bulunan dükkanın kayırlı ismini, adresini gönderdim.
Babamın adını gönderdim.

Bi sorun olsa maille dönerlerdi ya da ararlardı zaten herhalde.

Sorun yok şimdilik. Birde adam bana malı gönderiyor direk, fatura gelince fatura üzerindeki bilgilere gönderirsin parayı dedi. Nasıl bi ödeme şekli lan bu sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasasin ozaman!

Bir de kira vergisini cahil cahil elle hesaplamak yerine ne kadar odenmesi gerektigi gorebilecegimiz bir sistem varsa onu da soylerseniz buyuk yuk kalkcak uzerimden :)

Gecen defa 30 sayfa pdf okudum resmi siteden indirip yok onla carp buna bol bunu cikar , ortak varsa buna bol diye anlatiyordu uzun uzun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...