SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Selam dayıboylar, yengegirller; Şimdi, İstanbul'dan bir sipariş verdik. Adam vergi kimlik numarasını falan istedi, dükkanın ismini, falan filan. Babamı aradım, vergi kimlik numarası olarak tc kimlik numarasını verdi. Telefonu kapatınca farkettim, aradım tekrar. Bunu kullanıyoruz artık vergi kimlik numarası yerine falan dedi. Benim de gerizekalı tarafıma denk geldi, lan dedim olur mu öyle şey. Netten olup olmayacağını araştıracağıma babamın vergi kimlik numarasını araştırdım sdfghb. 10 haneli birşey, o numarayı yolladım adamlara. Sonra araştırdım ki 1 ocak 2007 den itibaren tc kimlik numarası kullanılıyormuş. Şimdi sorum şu, tc kimlik numarası yerine o 10 haneli numara kalsa olur mu. BUnu da e-devletten öğrendim çünkü, geçerliliği olmasa hala olmazdı herhalde. Yoksa adamlara göndereyim mi tc kimlik numarasını. Naapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şahıslarda TC kimlik no kullanılıyor. Şirketlerde ise vergi numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Basit usül vergiye bağlıyız. Adam dükkan adını falan da istedi. Demek ki dükkan adına şey yapacak. o numara olur mu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şirket adına satın alıyorsanız şirketin vergi no su ve ismini vereceksiniz okadar. şahıs adına ise tc kimlik no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şirketse bile ruhsat sahibinin tc kimlik no oluyor sorun olmadı ama vergi noyu da versen olur vs de zate fatura falan kesicekse bişey olmaz ne numara oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ben ona babamın 10 haneli vergi kimlik nosunu gönderdim Babamın üstüne kayıtlı bulunan dükkanın kayırlı ismini, adresini gönderdim. Babamın adını gönderdim. Bi sorun olsa maille dönerlerdi ya da ararlardı zaten herhalde. Sorun yok şimdilik. Birde adam bana malı gönderiyor direk, fatura gelince fatura üzerindeki bilgilere gönderirsin parayı dedi. Nasıl bi ödeme şekli lan bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gönderme parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ahahasdffds Şimdi cidden nasıl bi durum ki bu. Yani ben adama ödeme çıkarmadan mal gönderecek. Mal gelecek ödeme çıkarıcam. Hani çıkarmayacak bi adam olsa neye göre şey yapacak gönderen taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ilk kez alışveriş yapıyoruz birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Simdi vergi kimlik no gereksiz mi yani ?? Ben evler icin vergi falan oderken tc kimlik nomu yazsam vergi kimlik no yerine oluyo mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Yasasin ozaman! Bir de kira vergisini cahil cahil elle hesaplamak yerine ne kadar odenmesi gerektigi gorebilecegimiz bir sistem varsa onu da soylerseniz buyuk yuk kalkcak uzerimden :) Gecen defa 30 sayfa pdf okudum resmi siteden indirip yok onla carp buna bol bunu cikar , ortak varsa buna bol diye anlatiyordu uzun uzun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar