jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Magery skili kimden alacaz yani alchemist fln war ya onlardan hangisinden alabilirim?ayrıca balıkları kime satacam?ciddi olarak soruyorum!şaka fln sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kindlingi de aldım balık eti de war.camp ateşi yaktım ama nası pişirecem etimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 magery, magelere bak... ateş yaktıysan kesilmiş balıklara çift tıkla sonra ateşe tıkla pişir... [Bu mesaj Divin tarafından 07 Ağustos 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Artık balıklar o şekilde pişmiyor tavern keeperdan cooking için gereken aletlerden birisini almalısın(tava falan var) sonra bi ocağın yanına gidip pişireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tava alırsan ocaga gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Teach magele hiç bi yere varamassın. 0'dan mage chr aç. Ayrıca balıkları da toptan olarak oyunculara sat npc'lere diil. çık meydana baar "1000 fish steak 4k" filam die. Ya sen salla fisherı mage/ins chr aç bak nasıl parayı kırıosun.Paso recall runbuk filam yaz.Ayrıca poly yazıp da npc'ye satınca da resmen para zçarsın. [Bu mesaj Reorx_Megalith tarafından 08 Ağustos 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar