Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/S_5gPizu4wI/AAAAAAAABao/SzVV0yJlSD0/s1600/bulent_uygun_4.jpg Bülent Uygun, şu Mayıs ayına damgasını vurmaya devam ediyor. Çeşitli takımlarla görüştükten sonra, Gaziantepspor'la anlaştığı açıklanmıştı ama 80 küsür maddelik sözleşme olayı falan derken o iş yatmıştı. Bucasporla anlaşmış, bugün sözleşmeyi imzalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben bu adam napiyor anlamadim sezon bitmeden evel mersin idman yurdu futbol sorumlusu oldu sonra engelliler vakfı ile bi çalışma içine girdi onlarin teknik direktörü oldu filan şimdi takım arıyor vs. ulan dön sivasa kurtul bak bülo :) bu koşturmaca arasında kül olacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ....................BÜLENT BAŞGAAAN diye alıcaz omuzlara izmirde asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hee karşılayın başkanı tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Buca napıcak acaba çok merak ediyorum Mehmet Batdal'ıda gs ye vermiş bakalım nası işler başarıcak bülen başggaaan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar