McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 geçen pazartesi adamlar bağladı kabloneti sonra benim eternet kartı sorunu yüzünden bağlanamadım bugün anca format atabildim sonunda bağlandım internete (1 haftalık rötarla) Ama daha sorunlar bitmedi çünkü 10dk sonra internet aşırı yawaşlıyo anlatamam nası yawaşlıyo. Modeme res atamadan düzelmiyo. sonra teknik servisi aradım dediler ip kitlenmiş düzeltiyoruz. dedim ohhh ne güzel benden değilmiş sorun. Sonra AYNI ŞEY 3 KERE OLDU. adamlara dedim bana cep num verin artık çaldırıyım siz düzeltin olmaz böyle dedim. Adamlar senin pc'de sorun var dediler virüs vardır spyware falan arat dedi. dedim format attım ne spywarei 5dk da dedim. adam dedi won virüsü girer ondandır falan dedi. Bana www.vindovs.com daki dökümana göre dosyaları indir falan dedi. Herşeyi yaptım hala birşey değişmedi. Kafayı yicem nolur yardım? İp nası kitlenir yaa!!! yakında fatura gelcek ben daha doğru dürüst bişi yapamadım internette. He unutmadan bana bi virüs girmişti haziranda norton 2004 full updatelisi bile silemedi virüsü sadece buluyodu.ben full format attım (yedekleme bile yapmadım) . onun hala bi etkisi olabilir mi? biraz saçma oldu ama daha neden olabilir ki?[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 İyi de şimdi her dakka bu benim ip'ye mi denk geliyo. O kadar mı şansızım. O zaman her seferinde olmazdı adamlar düzeltiyo 5dk sonra yine aynı olay.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 xp kullaniyosan task manager dan msr.exe yi kontrol et daha dogrusu kapat o zaman kendine gelir[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Birisi kablo modem hack ile senin hızını çalıyor olmasın ? heh tabi bu çok ekstrem oldu. Şimdi makinana bir firewall kur. www.zonelabs.com www.kerio.com ondan sonra internete böyle bağlan . Firewall dan disable edeceğin sistem aygıtları. Generic host process for Win32 Services LSA Shell(Export Version) SYSTEM. bu 3 ünü bloke et. Bu arada Printer sharing i de bloke et. Daha sonra bak bakalım başka birşey kullanmak istiyormu internetini...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 arkansis generic hostu kapatınca modem hiç ip alamıyor yanlız. Diğer söylediğin proglar da izin istemiyo zati.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 arkansis'in dediğini yap ve bir firewall yükle bilgisayarına çünkü dediğin olayı bende yaşadım ve firewall yükliyince sorun halloldu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: McFrenzy, 07 Ağustos 2004 22:17 tarihinde demiş ki: arkansis generic hostu kapatınca modem hiç ip alamıyor yanlız. Diğer söylediğin proglar da izin istemiyo zati. yok olmaz birşey. Şu an o ayarlarla netteyim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 worm olma ihtimali de var tabi[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aynı sorun bende yaklaşık 1 aydır var. nedenini hala çözebilmiş değilim. ama boccob'un dediği doğru sanırım aklıma gelmemişti. bazen 5 dakkada bir kopuyor, bazen bütün gece kesintisiz takılabiliyorum. dediklerin aynı benim başıma gelenler gibi. birden inanılmaz yavaşlıyor. her yere time out oluyor. modem resetlemeden düzelmiyor. worm olacağını da hiç sanmıyorum. formattan sonra nete bağlanmadan önce sp1a yüklerim ben. sonra direk winupdate. yani mümkün değil worm olması. zaten netstat'tan bakıyorum ben. hiçbir bağlantı yok.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Zonealarm yükleyince bi ip blockladı sonra biraz rahatladı ama zonealarm acayip kasmaya başladı pc'yi. 2senedir kullanıyom zonealarmı hiç sorun vermemişti böyle. İnternetle ilgili programlar devamlı takılıp hata veriyodu. sonra onu kapatınca düzeldi. Teknik servisi aradım adamlarda dedi zonealarm kullanma diye. norton pers. firewall kullan dediler o da acayip dandik bişi hemde yüklememe rağmen bişi değiştirmedi. Firewallsız da 5dk da internet göçüyo[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 firewall için kerio kullan. zone alarm'dan daha hakimsin olaya. ama zannetmiyorum firewall kullandığın için kesilmemiş olmasını...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aslında zonealarm'ı yükleyince kasmaması gerekiyo şu anda zonealarm çalışırken cpu'nun %1 'ini yiyor bende[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Kerio yükledim şimdi baya baya hızlandı net sanki inşallah kesilmez eskisi gibi[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Arkansis, 07 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Birisi kablo modem hack ile senin hızını çalıyor olmasın ? heh tabi bu çok ekstrem oldu. Şimdi makinana bir firewall kur. www.zonelabs.com www.kerio.com ondan sonra internete böyle bağlan . Firewall dan disable edeceğin sistem aygıtları. Generic host process for Win32 Services LSA Shell(Export Version) SYSTEM. bu 3 ünü bloke et. Bu arada Printer sharing i de bloke et. Daha sonra bak bakalım başka birşey kullanmak istiyormu internetini... Kerio aynen söylediklerini sordu. Blocklayınca hiç sorun kalmadı ohhh be taa pazartesi bağlandı kablo ilk defa sayfaya tıklayınca pat diye geliyo :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 blokladıklarını söyler misin bi de ayrı ayrı trusted zone inout ve internet inout 'da nelere permit nelere deny yaptığını =) kısaca ayarları söyler misin =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Farklı bir ethernet kartı ile bağlanmayı denesenize bir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 2 tane anakart üstünde var. onları ayrı ayrı denemiştim. eski ethernet kartımı da denemiştim. yeni aldığımı da denemiştim. =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 qui bende 2 tane var eternet kartı biri fast diğeri surecom ikisinde de farketmiyodu. Ayarları direk ben düzenlemedim general host, lsa sheld, print sharding'e falan deny de yeter. Bide tanımadığın herşeye deny de. Yanlız program aygıt yöneticisi için bile onay istiyo. Sonra kendi düzenliyo zaten ayarları[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar