SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Şimdi şöyle bir Stringimiz var : "0001" Bunu integer olarak parse etmem lazım fakat baştaki 0'lar yüzünden edemiyorum. Daha doğrusu 0001 şeklinde bir integer olamayacağını biliyorum fakat nasıl bu stringi üzerinde aritmetik işlem yapacak hale getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Regular expression kullanarak baştakileri sıfırları silip öyle parse edebilirsin. Şurda bir iki öneri var: http://forums.sun.com/thread.jspa?threadID=5391406 RegEx ile zor gelirse en soldan for döngüsüyle karakterlere tek tek bakıp sıfırları atabilirsin. İki şekilde de sayının sadece "0" olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tamamdır teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 peki bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim? Mesela 2 diye bir stringim var bunun başına counter kadar 0 koyucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tamam hallettim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar