Sezerdus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bookcrossing Hurray! projesinin Türkiye'de başladığını arkadaşımdan duyunca çok şaşırdım . Bir an önce Tramvay Cafe'ye gidip , kitabı okumaya başladım , bitirdikten sonra kitabın gezmesi için başka bir yere bıraktım . Bulduğum kitabı zangoçlar.com/hareketlikitaplar 'a girerek kaydettirdim, benden sonra okuyanları ve kitabın gezdiği noktaları siteden takip edebileceğim. edit/dasaaa:reklam meklam.. parasını verin öle yapalım.. reklam image'ı kaldırıldı, link kaldırıldı.. bi de reklam koyacaksanız da link vermeyi, resim koymayı öğrenin yaw..
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oley! Korsancilardan orjinal kitap alabilicez artik. Ustelik korsan fiyatina!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sezerdus said: Bookcrossing Hare projesi’nin Türkiye’de başladığını arkadaşımdan duyunca çok şaşırdım . Bir an önce Tramvay Cafe’ye gidip , kitabı okumaya başladım , bitirdikten sonra kitabın gezmesi için başka bir yere bıraktım . Bulduğum kitabı harelikor.com/hareketlikitaplar ‘a girerek kaydettirdim, benden sonra okuyanları ve kitabın gezdiği noktaları siteden takip edebileceğim. abi ya botsun ya da televizyon programı yarışmacısı gibi konuşmayı maharet sanıyorsun.
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Entel dantel işlerle uğraşmayın gidin kütüphaneden kitabı alın sonra yerine koyun başkası alsın . Ne öyle kitap el değiştirsin gezsin macelarını anlatsın falan
Öne çıkan mesajlar