Sezerdus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bookcrossing Hurray! projesinin Türkiye'de başladığını arkadaşımdan duyunca çok şaşırdım . Bir an önce Tramvay Cafe'ye gidip , kitabı okumaya başladım , bitirdikten sonra kitabın gezmesi için başka bir yere bıraktım . Bulduğum kitabı zangoçlar.com/hareketlikitaplar 'a girerek kaydettirdim, benden sonra okuyanları ve kitabın gezdiği noktaları siteden takip edebileceğim. edit/dasaaa:reklam meklam.. parasını verin öle yapalım.. reklam image'ı kaldırıldı, link kaldırıldı.. bi de reklam koyacaksanız da link vermeyi, resim koymayı öğrenin yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oley! Korsancilardan orjinal kitap alabilicez artik. Ustelik korsan fiyatina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Reklamın kralını yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sezerdus said: Bookcrossing Hare projesi’nin Türkiye’de başladığını arkadaşımdan duyunca çok şaşırdım . Bir an önce Tramvay Cafe’ye gidip , kitabı okumaya başladım , bitirdikten sonra kitabın gezmesi için başka bir yere bıraktım . Bulduğum kitabı harelikor.com/hareketlikitaplar ‘a girerek kaydettirdim, benden sonra okuyanları ve kitabın gezdiği noktaları siteden takip edebileceğim. abi ya botsun ya da televizyon programı yarışmacısı gibi konuşmayı maharet sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Entel dantel işlerle uğraşmayın gidin kütüphaneden kitabı alın sonra yerine koyun başkası alsın . Ne öyle kitap el değiştirsin gezsin macelarını anlatsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar