oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 normal bir kedinin yanindaegitime gonder nede olsa gorsel egitim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 suan 8 aylık oldu 1 aydır falan tuvalet sorunu çözüldü.ben tuvaletteyken neden miyavladıgını anlamıs oldum.sanırım sahibini örnek alıyor arkadaş.bende küvvete yapıyorum tuvaletimi :).küvvete yapıyor artık kakasını :).klozete yetemedi sanırım küvvette iyidir küvvete yapmaya basladıgından beri şaşmadı hiç.gidiyo yapıo.halıya koltuga yapmasından iyidir tabi :) artık onun tuvaleti küvvet oldu.kum falan hikaye bunun doğasında yok :) herhalde bütün kum markalarını her çeşidini denedim.bi petshopa ortak olurdum zorlasam bu da son hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Red said: bende küvvete yapıyorum tuvaletimi :) işemeli sıçmalı ayin gibi nasıl bi evdir o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nomsaR said: Red said: bende küvvete yapıyorum tuvaletimi :) işemeli sıçmalı ayin gibi nasıl bi evdir o ya. löl.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adama yıllardır yapmak istediği espri için fırsat verdik :) kolpaçino filminde vardı o dialog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ehihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ahahaha nasıl bi bakıştır o ya asdsadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ehehe süper bişi olmuş valla kedin. Ama küvete sıçmak nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kedi kuma sıçmayı kabul etmiyor yani yapacak birşey yok.yani halıya yatağa yapcagına giriyor kuvvete.e ztn günde 1 kere sıçıyor o yuzden pek sıkıntı olmuyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Red said: bende küvvete yapıyorum tuvaletimi :) aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=w4wka4aKtZE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi niye küvete sıçıyosun? Senin ailen de mi küvete sıçıyodu da örnek aldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 amam cahilsiniz ya.google yazın akıllı küvvet diye.kucuk banyolar için klozetle küvvetin bir arada oldugu bi sistem.2000 dolar bayıldıydık ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hacı akıllı küvet yazdım bulamadım. Sonra hem sıçılınır hem yıkanılır yazdım yine bulamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 cunku yok öyle birşey :) manyak mısınız niye küvvete sıçalım. bi cümle söyledik güzelim konu küvvete sıçmaya geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahah red süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mika Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benim de bu cmt 1 yaşına girecek dişi iran chinchillam var ve Red le aynı dertten muzdaribiz ki ben de buna bi çare ararken forumu buldum, kahkahalarla çözüm arayışlarınızı okudum... Bizim kız da çişini gidip kuma ama kakasına gelince patır patır wc ye ya da antreye yapıyorrr evde mayına basacakmışız gibi dolaşıyoruz X( Diğer kısırlaştırılmış erkek kedimiz bu yüzden kızı pataklıyor ama bi çare bulamadık neyse araştırmaya devam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benim kedim de öğrensin isterdim de her seferinde bu düzeneğimi kurucam ben hem kafasını sokuyor yaa bööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guccicat Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bizim brtisih de eşoğlu eşşek kuma yapmamaya başladı. Kumu kapalı balkonda duruyor kedi kapısı var ordan girip çıkıyor rahat oluyor ama kuma değil balkonda taşa bırakıyor kerata. Sizin kedinin son durumu nedir? Uzun zaman olmuş ama konuyu hortlaatayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 oho abi biz bu konuda kedimizi öyle kabul ettik bizimininde kumu kapalı filan öyle köşede duruyor gidip kum bile almıyoruz.çişini klozetin yanındaki deliğe gidip yapıyor ahha kakasınıda oraya yapıyor yada küvvete yok yani naptıysak olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi ahahahha red hala mı :D Bu da benim kedi sofradan yemek yemeyi öğrendi kerata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 adam inatla kuvvet yazmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi eşşek misali eşek yerine. küvvette aynı şekilde istem dışı :) ama harbiden her yazışımda küvvet yazmısım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kedi 1 yaşına girdi bende bugun yine kedimin problemini bulma konusunda tekrar calısmalara baslıyorum internette dei gibi aradım.gerçekten böyle problemleri olup çözemeyenler az değil.bir sıkıntısı var ama işte çözemedik gitti 1 senedir kuvete yapıodu falan ama ondan bile caymaya başladı öncelikle sorunun tamamen psikolojik oldugunu ögrenmek için yarın veterinere götürücem.idrar kan tahlili falan yapsın. üstü kapalı kum kabını bırakıp derin fakat üstü açık bi kum kab alıcam neyse konuyu hortlatiyimki hala görmemiş olupta bi yardımı dokunucak biri olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Red said: Bismillah gece gece pagedown yaparken cört diye çıktı exorcist gibi ödüm koptu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar