blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dasfa inci'de vardı geçen uğraşmışlar yapmışlar feyk gibi geldi bana. gerçekse daha komik. :p http://inci.sozlukspot.com/w/inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-iddianamesi-capsli-ge%C3%A7mi%C5%9F-olsun/ ekşiden bir yorum hoşuma gitti ama: said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. feykmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. AHAHHAHAHSDFHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 geçen haftanın trolü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mulgear6 said: said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. AHAHHAHAHSDFHAHAHAHHAHAHAHAHA bu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. güzelmiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ardeth said: said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. güzelmiş hahaha şukelanı verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya da tam tersi inciyi temsilen ben savunma yapsaydım, hakim savcıya ve yanındakilere dönerek "adam haklı beyler" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 TCK 125/1,4 neyse de 53 ne diyor ki.. ben bulamadım.. yok öle bi 53 tck'da.. Hakaret said: MADDE 125. - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir. (4) Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 inci olayı ciddi alıp avukatları sokmuştu devreye öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 125e aktım da ekşiden. yine sadece TCK metni var.. ama şu ilginç olmuş.. http://www.constitution.org/rf/sedition_1798.htm bu yasanın amerikalı akrabası sedition act of 1798 adından da anlaşılacağı üzere amerika'da 1798 yılında yürülüğe girmiş ama malesef ifade özgürlüğüne ters düşüyor diye yürürlülükten 1801 yılında kaldırılmış said: SECT. 4. And be it further enacted, That this act shall continue and be in force until the third day of March, one thousand eight hundred and one and no longer: Provided,, That the expiration of the act shall not prevent or defeat a prosecution and punishment of any offence against the law, during the time it shall be in force. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 FAKE arkadaşlar bu FAKE. adam oturmuş hazırlamış. ama FAKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ekşi sözlük olarak ne inci sözlük, ne de herhangi bir veya bir kaç yazarı hakkında suç duyurusunda bulunduk. böyle bir girişimimiz olmadı. belge de haliyle uydurma. kanzuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 @1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mulgear6 said: said: ilginç olaylara sahne olabilir aslında. hakim iddianameyi okurken inci'cinin biri kalkıp der ki; - özet geç p...! ve diğerleri de katılır, - adam haklı beyler. AHAHHAHAHSDFHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar