OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 çinliler senin bahsettigin bizimki caponlar, onlar az o kadar çok deiller :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya cin kore japonya bunlar karinca gibi =] adamlar birlesse dunyayi parmaklarinda cevirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 arkadasim bende bole dayi baba amca bole hani delikanli! dizilerini sevmem ..gicik kaparim ancak rtuk herseye karisamaz..sen ben sevmiyoruz die burada izleyen muptelesi olmus elemanlara tavir alamayiz ..bi de herseye cocuk sagligi gelisimi hangi cocuk be bizler hep hortumlamalarla baska kotu olaylarla buyuduk bunlardan etkilenmeyipde hirsiz olmadik .ici kirik bi diziden mi etkilenecek genclik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Iyi valla kaldiramazlar Sıkıyorsa denesinler Bende diğer dizilerden etkileniyorum onlarıda kaldırsınlar[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hayir abicim olay o degil bir kac tane armut var onlar bole dizileri bekliyolarki vatani milleti onlar kurtarsin .....hani silah kabadayilik aman aman cok kotudiyerek rtuk e sikayet ediyolar ....olmayan cocuklari bu durumdan etkileniyo bolece rtuk tabi ne yapsin vatandas sikayetci oluyo durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
William1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kurunun yanında yaş da yanar. Ne yapabiliriz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: blackchaos, 13 Haziran 2004 14:36 tarihinde demiş ki: O zaman hergün her saat Telatabiler yayınalnsın.. çocuklarınız ibiş olsun çıksın Eheheh, Öldüm, bittim bu lafa. *! Tebrik eder*[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: ghaldszar, 14 Haziran 2004 00:57 tarihinde demiş ki: Olay aslında çok basit. Çok buyuk olan 10 tane kanal var. Bu kanalların arkasında çok büyük holdingler nüfuslu kişiler var. Adamların reytingleri dolayısıyla gelirleri bu dizi yüzünden düştü. Şimdi adamlar devlette meclise RTÜKe baskı yapıyorlar. Zaten cuma gunleri herkes aynı şeyden bahsediyor ve dizi dolayısıyla çok da göz önünde. O yüzden daha da kolay oluyor. Şimdi o 10 kişi mi yoksa M. Emin Karamehmet mi daha güçlü onun savaşı var. Kim güçlüyse kimin arkası daha sağlamsa kazanır. Sonuç olarak pokemonda da aynı şey olmamış mıydı? Bencede olayın tek sebebi bu yoksa etkiliyormuş bilmemneymiş hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kurtlar vadisini izleyip gaz oalnalr cidden aptal ama kv den önce eğer kaldırılamsı gerke nbir şey varsa (trük e göre) south park (çok severim kaldırılsın istemiyorum) orada edilen küfürün haddi heasbı yok hadi onu da kaldırsınlar "sihirli annem" i kaldırsınalr oradaki çocukalr çok aptal içinde bi ton gerizekalı insan olan dizileri de kaldırsınalr onlarda insanları gerizekalı olmaya özendiriyo bu lsite uzar gider eğer "türk gençliği" bir dizi ile bozulabiliyorsa bu dizinin sorunu değildir[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben cüneyt arkını izliyorum neyse ya ben surlardan atlıycaktım görüşürüz[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Çıldırttı bu Türk (devleti &) kanalları beni. said: Azmodai, 14 Haziran 2004 10:41 tarihinde demiş ki: Toplumumuz biraz ilginc bir toplum. Bence maalesef "biraz salak" bir toplumuz. Dediğin şeyi, (gazetelerde çıkan baş salığı ilanlarını) kendi gözlerimle görmedim ama eğer gerçekten dediğin gibiyse (ki sana inanmamak için hiç bir sebebim yok.) bunları yapanlar salak demektir.[hline] said: Disappear, 13 Haziran 2004 22:41 tarihinde demiş ki:iste esas sorununuz bu dizilere hic destek vermeyin hic bisi yapmayin sonra cikin bas bas bagirin lan bumu yapabildiginiz bunumu yapiyosunuz anca hahah kicimla guluyorum size diye ondan sonra iyi dizi bekleyin zamaninda amerikada bizim bir aralar surekli a$k me$k acilarin cocugu konulu turk filmleri yaptigimiz gibi western filmleri yapti her filmde bir kasabada polis sefi kizilderiler kasaba disina atilmis catismalar falan ama tabi siz surekli gidin friends izleyin gidin buffy izleyin turk dizilerine destek vermeyin sonra diyinki turk dizileri cok boktan abiiii... Esas sorunumuz bu mu sence? Bence esas sorunumuz Türk'lerin çok b.ktan diziler yapması. 2-3 tane güzel dizi var diye (2-3 tane bile yok bence. Kurtlar Vadisi'ne "güzel" falan demiyorum. Kimse kırılmasın.) hiç kimse "Sen nasıl Türkler için b.ktan dizi çekiyor, dersin? Bak şu şu güzel diziler var!" demesin. %99'u saçma sapan, yapmacık, mide bulandırıcı şeylerse bırakın da iki üç genelleme yapayım artık! Salak salak şeyler çekiyorlar, bunu mu izleyeceğim? B.ktan b.ktan Türk filmleri çekiyorlar. Bunu mu izleyeceğim? "Türk sinemacılığı gelişsin! Yazık değil mi o kadar uğraşmışlar, biraz para kazansınlar!" nidalarıyla paramı hiç bir anlamı olmayan saçma sapan filmlere, zamanımı da [küfür küfür küfür] dizilere mi harcayacağım? Yoksa hazır kalitelisi varken CNBC-E izleyip yabancı filmlere mi gideceğim? Salak mıyım? Enayi miyim? Çok mu zenginim? Gidin önce korsanı yasaklayın be. Ya Türk filmleri izlenmiyor diye Yüzüklerin Efendisi'ni suçluyorlardı bi ara yaa! Hay çıldıracağım yaa. Adamlar güzel bir şey yapmışlar yıllarca çalışıp, magandanın biri de gidip bunu kopyalamış, 16 simit parasına satıyor. Aynı şey (bence) dandik Türk yapımları için de geçerli. Türk sinemasını, müziğini, sanatını batıran şey, ABD'nin (veya Avrupa da olabilir, bunlar sadece örnek, benim için önemli olan kalitedir. İsterse, ve tabii becerebilirlerse :P, Araplar yapsın, onu da izlerim kaliteliyse.) kaliteli yapımları mı yoksa onlarca gerizekalı Türk'ün (kopyalayanlardan bahsediyorum. Kopyaları satın alanları salaklıkla değil, en fazla parasızlıkla suçlayabiliriz) köşeyi dönmek istemeri mi? Ülkeyi biz batırıyoruz, uyanın ya! "Siz gidin CNBC-E izleyin bakalım! Sonra da Türk sineması gelişmiyor, diye yakının!" Bu ne demek yaa? Düzgün bir şey yok! Ben ne yapayım? Sadece Türk kanallarını, Türk dizilerini seyredip, "kötünün iyisini" mi takdir edeceğim? Hiç kusura bakmayın. Eğer ülkenin sanatını kurtarmanın yolu buysa, ne kadar dandik olursa olsun çuvalla para vermekse, siz takılın. İyi eğlenceler. Ha eğer düzgün bir şey yaparlarsa (Her Şey Çok Güzel Olacak çok güzeldi mesela!) ona lafım yok. Ama bu da çok nadir oluyor. Bu da demektir ki, nadiren lafım olmayacak. Kimse kırılmamıştır umarım.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Eraq tarafından 14 Haziran 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Olayın yerli-yabancı diziyle ne alakası var. Size hoş vakit geçirttiren bir dizi varsa, ister yabancı ister yerli olsun izlersiniz, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hem bakın kurtlar vadisi=1274 reply angel-buffy=1095 reply kurtlar rulz o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: blackchaos, 13 Haziran 2004 14:30 tarihinde demiş ki: Varmı anasını satıyım. bende bir istanbul masalından etkileniyorum. adam ferrariyle geziyor taş gibi kızlarla takılıyor. Yarın öbürgün ferrari çalarsam bunun sorumlusu kim??? sihirli annemde kadın sihir yapıyor. Yarın öbür gün sihir yapmak için bi ton şey karıştırıp ölürsem bunun sorumlusu kim??? euahuaehaeuaehaeu :lol: abi süper ornek özellikle ferrariyi cok begendim :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yorumum: bu tip olayların çıkmasının sebebi eraqın da dediği gibi biraz salatalık olmamız... abi o çakır öldüğü vakit bi cenaze namazı kılmadığımız kaldı ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hocam o gazete ilanları falan insanların geyigine yaptıgı seyler. bence gayet de hoş walla.. bu diziden ciddi anlamda etkilenebilecekler anca cocuklardır ki, onların etkilenebilecegi daha binbir türlü şey var. bir diziden önce onları halletsinler bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dogru başta encılla bafi var yav ona bakarsanız insanlar kötü niyetli olurlarsa buluttan nem kaparlar yanlış mıyım?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kurtlar Vadisi Derin Devletin bazı yayın organlarının günah çıkarmak ve milleti bilgilendirmenin yanı sıra buna geri dönüşümlü saptırıcı yollar sunarak gerçeği ört bas etmek yerine tamamen saptırıcı yoldan anlatmanın bir başka yolu... KV yi ben severek izliyorum.Ama hiç birzaman da belime silah takıp yolda birini vurmadım veyahut bir şekilde birini öldürmedim.Bu insanın düşüncesinde başlayıp öyle sonlanan bir olaydır.KV derin devletin icinde dönen olaylardan ziyade TUS... gibi yanı yazarsam yorunge dışı bırakırlar... Para baronlarının ıc yuzunu ve Bır Jtem cının bu baronlarla ne yaptıgını anlatmasının yanı sıra tum guncel konularada ışık tutması yukarıdakılerı hafıf tedırgın etmıs olucakkı Reklamla yıldırılmaya calısılıyor ama sıze sunu soyleyım.Sırpları anlatmasının yuzde yetmısbesı dogruluktan paydalanmıştır.Ve Masonık hesaplaşmalarına benzer hesaplaşmalar konseyler vs vs HIC BIR AMERIKAN DIZISINDE BU KADAR DOBRA YANSITILMAMISTIR! BIRDE YABANCI dızılerdekı sacmalıklar saymakla bıtmezBunun yanı sıra Devlet şu anda elinde şifreli kanal bulunduruyor.Eh bir devlette beklenilmeyecek bir başka olay.Ayrıca birşeye dikkatinizi çekerim.''Aslan Bey Polat a bakım bir bölümde;Doğu ve Amerıkanın Bop Projesi özerk din dil ve Özerk olmayan toplumların din ve dil haklarını yolumuza cıkarıcak demişti.Alın örneği Milletvekilleri serbest bırakıldı hobaa dil olayı geldi.Ve inanın bombalama eylemlerinde artış oldu tek diyeceğim Bunların sorumlusunun kimse cezasını vermezse ben bir şekilde vericeğim...Yabancı zehır yerlı zehırden farkı olmadıgını anlamanız dılegı ıle...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 14 Haziran 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Dikkatimi çektide cnbc bu zamana kadar hiç kapatılabildimi ben raslamadım onların yayınladıkları dizilerdeki lafları imaları bir başka kanal yayınlasa çoktan kapatılmış o dizide yayın kuşağından kaldırılmıştı hatta bir ara kanald friendsyi yayınlıyordu bazı imalardan dolayı uyarı almıştı kanald. Bunun yanında umarım hiç kapanmaz cnbc ve diğerleri [Bu mesaj Virus tarafından 15 Haziran 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 düşsün anasın ı satiim o taş başınıza...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 son 3-4 bolumu izledim inanilmaz salak bir dizi insanlar ne buluyor anlamiyorum. Hangi akli basinda insan 10 dakikalik olay icin 3.5 saat televizyon basinda kalir aklim ermiyor. bir dizi nasil bu kadar sigara reklami yapar o da ayri mesele. hele bir de insanlari etkiliyorsa ki etkiliyor(okulun yarisi elinde tespihle geziyor) kapatsin rtuk.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 15 Haziran 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 dısardan izlerken öle salak görünebilir nitekim bana da öle görünüyordu :) arklarla dalga geciodum ne kro tipler var dizide die falan eheh sonra boş bi vaktim de filme ilk bölümünden baslayınca epey sardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ABİ MADEM OYLE DIODUN BEN SENIN YERINDE OLSAM HIC GIRMEZDIM ISIN ICINE ZATEN GECEN BOLUMDE GULE GULE OLDUM ADAM CAKMAGI HAVADA VURUYO ADAMIN AGZINDAN SIGARA VURUYO BEN BITEK KEMAL SUNAL FILMLERINDE OLUR SANIODUM BUNLARIN HEPSI BOS BELES ADAMLAR ZUHAHAHAHAHA[signature][hline]ZEB: Max!Bak abıcım ilk sorum su:Senin bu yüz ifaden niye böyle sürekli bol tuzlu erık yemıs gıbı?Batman'deki joker karakteri gibi? MAX: Harrrrk Tuuuuuu...Şimdi nasıl? ZEB: Hayvan MAX: Ne istiyorsun?Hadi cozmem gereken bı dava var. ZEB: Bana bak.Senı rezil ederım.Efendi efendi sorularımı cevapla. MAX: Soru sor o zaman.Silahımın namlusunu sokmıyım bı tarafına ZEB: Bu kadar terbıyesız oduguna ınanamıyorum MAX: Bu kadar uyuz olduguna ınanamıyorum ZEB: Bu kadar domuz olduguna ınanamıyorum. MAX: Bu kadar şuursuz olduguna ınanamıyorum. ZEB: Bu kadarugursuz olduguna ınanamıyorum. MAX: Bu kadar hoduk olduguna ınanamıyorum. ZEB: Bu kadar düdük olduguna ınanamıyorum MAX: Bu kadar lavuk olduguna ınanamıyorum ZEB: Bu kadar tavuk olduguna ınanamıyorum MAX: Seninkiler olmuyor ama... ZEB: Olsada kodum olmasada kodum. MAX: Yaklas kulagına bırey soyleyecegım ZEB: Evet geldim. MAX:Bu kadar salak olduguna inanamıyorum;nı ha haa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sakın uzerıme saldırmayın capsı acık unutmusum[signature][hline]ZEB: Max!Bak abıcım ilk sorum su:Senin bu yüz ifaden niye böyle sürekli bol tuzlu erık yemıs gıbı?Batman'deki joker karakteri gibi? MAX: Harrrrk Tuuuuuu...Şimdi nasıl? ZEB: Hayvan MAX: Ne istiyorsun?Hadi cozmem gereken bı dava var. ZEB: Bana bak.Senı rezil ederım.Efendi efendi sorularımı cevapla. MAX: Soru sor o zaman.Silahımın namlusunu sokmıyım bı tarafına ZEB: Bu kadar terbıyesız oduguna ınanamıyorum MAX: Bu kadar uyuz olduguna ınanamıyorum ZEB: Bu kadar domuz olduguna ınanamıyorum. MAX: Bu kadar şuursuz olduguna ınanamıyorum. ZEB: Bu kadarugursuz olduguna ınanamıyorum. MAX: Bu kadar hoduk olduguna ınanamıyorum. ZEB: Bu kadar düdük olduguna ınanamıyorum MAX: Bu kadar lavuk olduguna ınanamıyorum ZEB: Bu kadar tavuk olduguna ınanamıyorum MAX: Seninkiler olmuyor ama... ZEB: Olsada kodum olmasada kodum. MAX: Yaklas kulagına bırey soyleyecegım ZEB: Evet geldim. MAX:Bu kadar salak olduguna inanamıyorum;nı ha haa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Meyva veren ağaç taşlanır.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar