Seele Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tugce kim len hani beni seviyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adini tugce zannediodu belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 BabacumMostors said: -selam selin tenefüsde pıtına bakaiblir miyim? +piki ihihihihi -:) EPIC WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 zaten 26. soruyu irekt yanlış anlamış adam, sevdiğiniz kişiler diye daha nce sormuşlar çünkü. bir de: SEVMEDİĞİM --> YOBAZLAR SEVDİĞİM --> LAİKLER HEHEEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 of aklıma geldikçe gülüyorum ya efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 BabacumMostors said: peki sevdikerlim m kısmında tuğçeden sorna "tüm sevdikerlim" dememe ne diyorsun? off sgfdgdhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 16- gelecek için ne düşünüyorsunuz? tasarıalrınız nelerdir? oxfordu bitirip spor akademisine gitmeyi düşünüyorum ve kendimi spora adamak istiyorum 26- en nefret ettiğiniz ve en sevdiğiniz üç şey nefret ettiklerim, dolandırıcılar, yobazlar ve üç kağıtçılar. sevdiğim, lâikler, Tuğçe ve tüm sevdiklerim. AHAHHAHAHAAHHAAHHAHAHHHAAHHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 a nın üstündeki inceltmesi bilem var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 olm. ahahah dicek bişey bulamıyorum. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bir işveren olsaydım sırf şu cevaplardaki sevimlilik yüzünden bile alırdım işe hehehe gerçi ben iş versem gelir misin o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar