yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Last.fm radyosunda "Mavi Sakal - İster Misin" şarkısı denk geldi. Çoook beğendim şarkıyı, diyorum lan bu ne türkçe dinliyorduk?!?!?!, sonra baktım e türkçe, sonra baktım mavi sakal! wtf bildiğimiz pink floyd'dan nağmeler var şarkıda özellkle shine on you crazy diamond'dan peki bu nedir? araklamadılar sanırım di mi? öyle onlara atıfta bulunarak türkçe sözlü bir pink floyd karma coverı yaptılar öyle midir? nedir bu? mavi sakal: http://fizy.com/#s/12cd1j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hemen hemen aynısı gibi crazy diamond'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Olur öyle şeyler heycanlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Şarkı harika da pink floyddan gelmiş resmen harikalığı. Sözler de güzel gerçi. Arak değilse de bi tribute tadındaysa süper ama araksa çok ayıp yani ve bu kadar göstere göstere.. Komik =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 aynen ben de onu düşündüm ve tribute'tür heralde diye umdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 arak değildir sanmıyorum bu kadar göz göre göre arak yapılcağını, yapan grup mavi sakal, araklanan grup pink floyd bide, olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 topu topu 7 tane nota var arkadaşlar. şaşırmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 senko said: arak değildir sanmıyorum bu kadar göz göre göre arak yapılcağını, yapan grup mavi sakal, araklanan grup pink floyd bide, olmaz öyle şey. bence de. bu kadar gözümüzün içine sokmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 mavi sakal arak yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yapmaz, ayrıca pink floyd dan da arak yapılmaz yani, mal olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ödünç almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bittus said: topu topu 7 tane nota var arkadaşlar. şaşırmayın bu kadar. lol sertaç ortaç bilge han hazretleri söylemişti dimi bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 solo'da comfortably numb. açın pulse'u benzerliği görün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Asıl pink floyd dan arak yapılır. Ayrıca müzikte etkileşim olur riffler benzer sololar benzer hemen panik yapmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bana daha çok breathe ve comfortably numb karışımı geldi ki şarkının girişi direk breathe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 O bas solosunu çıkartmalıyım... hıııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar