tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 benim payment method'u blocklemis gay blizz neden bilmiyorum server transfer falan hicbisey yapamiyorum yani simdi ben bunlari arasam elimde accountun benim olduguna dair hic bir kanit yok naapmam lazim? cd key'i belki bulurum da secret question'u hatirlamam imkansiz sie git diyceklerse hic aramiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hiç arama sie git derler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ne var lan pati derler cevap olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Telefon edip sor olmazsa, belki bir yol gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cd key'i bulmam icin bodruma inmem falan gerekiyo, depoda biyerde falan hadi buldum diyelim, secret question onemli mi? lan soyleseler secret question'u, cevabini hatirlarim bulamadim hicbiyerde yazmiyo benim secret question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben telefon ettigimde, kimligimi maillamami istemislerdi.. payment method patladiginda, gonderdim.. duzelttiler.. biraz muhabbet edince duzeltiyorlar :) bence cd key i bulamasan da dene sansini eski adresini falan soruyorlar, hesapla ilgili baska verebilecegin bilgileri dusun.. sonucta musterisin ;) herkesi de seri katil olarak degerlendirmiyorlar yani :P edit: onlar zaten secret i sana soruyorlar.. sen yanitini soyluyosun.. sorunun ne oldugunu sormuyorlar sana.. hatirlamiyorum dediginde.. (soruyu hatirlamadigini varsayiyorum, yanitini hatirlasan iyi olur :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 LuNiZ said: ben telefon ettigimde, kimligimi maillamami istemislerdi.. payment method patladiginda, gonderdim.. duzelttiler.. biraz muhabbet edince duzeltiyorlar :) bence cd key i bulamasan da dene sansini eski adresini falan soruyorlar, hesapla ilgili baska verebilecegin bilgileri dusun.. sonucta musterisin ;) herkesi de seri katil olarak degerlendirmiyorlar yani :P eski adres nasil yani? battle.net'e gecmeden onceki adres mi? bu acc trial'di ve devam etmeyi dusunmuyodum trialdan sonra ama ettik iste lol o yuzden adimi adolf hitler veya asdasdad falan yazmis olabilirim hic hatirlamiyorum 5 sene oldu simdiki battle.net acc duzgun ama full isim soyad var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 iste abi secret'in yanitini da fuckfacehillbilly falan yazmis olabilirim trial hesap diye telefonda nasi diycem onlari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bence senin aramaktan baska caren kalmamis.. :) ara gor.. onceki adresini soruyorlar yani battle.net den oncekini falan.. sana ordaki bilgilerle ilgili sorular soruyorlar, en kotu yardimci olun memetali beeaaay diosun.. oluyorlar yani.. takma bu kadar.. ben olsam simdiye aramistim bile burda bu kadar harcadigin zamana yazik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ara düzgünce durumu anlat yardımcı olurlar birde kimlik fotokopisi isteyebilirler ama sen kas deki ya bi sürü para harcıcam transfer falan yapamıyorum hemen açmanız lazım hede hede de para duyunca hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Absolut said: Ara düzgünce durumu anlat yardımcı olurlar birde kimlik fotokopisi isteyebilirler ama sen kas deki ya bi sürü para harcıcam transfer falan yapamıyorum hemen açmanız lazım hede hede de para duyunca hallederler. (tu) Para kokusuna gelirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aynı sorun banada olmuştu farklı kredi kartı ile pct denediğim için bloke etmişlerdi ödeme bölümünü bende aradım skype ile ingiltereyi sadece acc ismi verdim dedi bu kart ile başka bir acc ödenmiş onunda ismini verdim tamam 24 saat içinde düzeltilecektir dedi bitti olay yani oyle cdkey gizli soru falan sormadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 payment method block olayını actırmak için hiç birşey istemediler olayı duzgunce bi maille acıklarsın durumu , onlarda 2gün ila-1 hafta arasında sana dönerler açtık diye bnm 3 defa blocklandı bir sene içerisinde. genelde farklı kartlarla ödeme yapıyordum herhalde ondan ama hepsindede actılar sorun cıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar