Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Meraba arkadaşlar, Bilgisayarımı televizyona bağlayarak kullanıyorum.Televizyonum full hd destekliyor ve ekran kartım ati hd 4890.Windows 7 kullanıyorum, çözünürlüğü 1776x1000 olarak kullanıp Windows 7'nin özelliği olan görüntü büyütme seçeneğindende %150'yi seçiyorum.Windows programlarında vs. yazı ve menü boyutu istediğim gibiyken norton antivirüs, google chrome (siteleri ctrl+ ile büyürüyorum), jdownloader gibi programlar inanılmaz küçük kalıyor.Tahminim windows kendi ile bağlantılı herşeye %150 zoom yapıyor fakat diğer programları etkilemiyor ve onlar küçük kalıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? yoksa 1776x1000 gibi çözünürlüklerde bu sorunu yaşamak zorunda mıyım? HD film vs. izlediğim için çözünürlüğü yüksek tutmaya çalışıyorum fakat televizyon uzak olduğu için programlarda sorun çekiyorum.. Bir çözüm gelen veya benzer durumla karşılaşan var mıdır? -teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 var abi. kafayı sıyırcaktım az daha. Monitörümde HDMI kabloyla iğrenç görüntü alıyordum. Monitörün AV/PC modundan PC moduna geçirdim. HD görüntüye kavuştum. Ati'yle alakası yok olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tv yi extended display olarak ayarla, direk monitor olarak tanitirsan bu problem normal. tv ye avr uzerinden erisiyorsan avr upconvert yapiyorsa onu kapat. (avr seceneklerinde hdmi upscale/upconvert var ise off yapiyorsun, yoksa zaten desteklemiyordur problem yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 televizyona yakın bi yere kur tezgahını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar