Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Aura wardır gerçektir. Auradenen bi olay.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Evet aura gerçektir. Bazı insanlarda gülümsetme aurası (Smiley's Aura) var. Gülümsetme aurası olanlar aşık etme aurasına +1 synergy bonus level alıyormuş, öyle diyorlar.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bence basınç değişimi olayı en mantıklısı. Sonuçta bazen biri sana elini uzatıyo 1-2 cm kala sen hissediyosun görmesen duymasan da. Sen direk "aha basınç değişti kulaklarım AAAaAA" diye algılamazsın sonuçta beyin der "şşşt bi kapıya bak anlıyalım işin aslını"[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Kapı açıksa ceryandan, biri baktığında ise göz bebeğinin eğimli kısmı sayesinde farkettiğimizden hissederiz. Gözün yan kısmı yani eğimli kısmı hareketlere çok daha duyarlı. O yüzden masanın uzak kısmı veya duvara yanımızda yürüyen minnacık bir böcek bile hemen dikkatimizi çeker.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 oha ben de hissederim ama rahatsız olmam ama kardeşim süper rahatsız olur kapatmadan duramaz hasta bi tavır bence tedavi lazım.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Hayvanlarda olduğu söylenen "sezgi" gücü zaten aşırı hassas ve özelleşmiş duyu organları sayesinde vardır daha öte bişey değil zaten... Hepsi de kendini korumak için. Niye kendini koruyorsun? = Neslin devamı için. ama niye neslin devamı gerekiyo onu bilemen :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: zydar, 08 Ağustos 2004 02:43 tarihinde demiş ki: biri baan fiziksel bi temas da bulunmadan önce eğer tam arkamdaysa hafifçe titrerim. artık ürpermek mi ne oluyor tam emin deilim ama çok olur bana.. Spiderman de de böle bişi vardı sanırım. neydi hatırlayamadım .. kıl kökleri çok hassas ki yaklaşınca bile algılıyorlar sebebi bu sanırsam[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Chemical, 06 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki: Bazıları oda gibi kapalı yerlerin bir düzeni ve aura gibi bi alanı olduğunu söylüyor kapı açık olunca alanı dışarı doğru bozulurmuş hissedermişiz [signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kapı kapalıysa ve bulunduum oda hariç her yer karanlıksa bulunduum odadan dışarı çıkamam (tabi sadece bizim evde geçerli bu olay çünkü oher yerde ayna var ve karanlıkta aynadan tırsıyorum bi arkadaş yüzünden saolsun) onun dışında uyurken zaten kapalı kapım herhangi bi ses uykuma engel olmasın diye. ayrıca kapının açıldıını hissetmek bi dürtüdür(: yani bulunduun ortamda herhangi bi kıpırdama hissettiğinde eğer hayali arkadaşın yoksa(: direk aklın kapıya gider çünkü kıpırdayabilecek tek şey odur(ruh çaırmadıysan tabi:)) pencere açıksa zaten kapı da çarpar ara sıra.. kapı ve pencereler olmasaydı ne olurdu dimi ama[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya kapı acık olunca bende hıssedıyorum gayet bakmadan rahat rahat :P eskiden babamın kapıyı açış sesini yürüyüş sesini falan algılardım eve geldiinde direk anlardım sadece cok azıcık anahtar sıkırdasa bile yada garaj kapısı açılıp kapandığında anlardım ama kulaklar vs. o hassaslıgını kaybetti artık :([signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Eno, 08 Ağustos 2004 02:39 tarihinde demiş ki: Kapının açık olup olmadığını zaten hissediyorum da... Bir ortamda birisi bana bakıyorsa, ben onu görmeden birisinin bana baktığını da hissediyorum. Bu yüzden insanlarla sürekli göz göze geldiğim olur. Garip birşey. Yada birisi yaklaşıyorsa.. o boktan bişi ya baktıgını hissetmek benim direk surat ifadem degisiyo öle hissedersem :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 phosphate arkadaşımızın karşısında biri uyuyosa phosphate onun uyanmasını düşündünde uyanıo(: bu da kapının açılması gibi bişi ama kapıyı biz düşünmüoruz(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar