BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 elimde schöllere çizim var bunu cad ortamın akatarmak sitiyorum var mı bu tarz çalışmaları saat başı parayla fln yapan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ne tarz bir cizim var biraz daha detayli anlatirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 babacum yaptırırım istersen ama schölleri edirneye kargolaman lazım 1 gunde gıder zatende acelen varsa bılemıycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ufak bir restoran çalışması, direk plan çizimi olacak bütün ölçüler belli sadece çizebilecek biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jacabo sorun değil ya daha bir hafta mı ne var fotokopiler hatta taratır yolalrım :P hani hallolsun da.. bilgisayar hocası final notu yerine sayacakmış.. ha biz nedne çiemiyoruz.. çünkü teknik sorunlardan dolayı bilgisayar lab ı bir türlü faaliyete geçemedi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 en ucuza yine mimarlık meendislik örencisine cizdirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 muhendisler anlamaz mimarlik ogrencisi gerekli sana :) cizimi taratip gonderebilirsen aslinda bir fikir olusabilir ne kadar detay istendigi acisindan bilgi olmasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tamam babacum sımdı aradım sordum , duştaymıs cızcek kısı sevgılısıyle konustum 2 sıde cızer zaten bılıyorlar . bırazdan gerı doncekler cok bısey ıstemezler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şey sordular bıde sırf plan mı kesitler filan da var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 eyw jacabo :) yarın tarattırtayım onu ben bi göndereyim sana artık endir ne değildir çıksın aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi ildeniz sen unide doktora yapmiyo musun git bi insaat yada mimarlik orencisine 3 5 krus bisi ver cizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tamam, daha iyi olur oyle cok bısey yoksa cızerler 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hmm sadece plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BonePART said: abi ildeniz sen unide doktora yapmiyo musun git bi insaat yada mimarlik orencisine 3 5 krus bisi ver cizdir abi mimarlık fakültesi göztepe kampüsde.. ben bahçelievlerdeyim :( en fazla excel de çizdireiblirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 benım cızceklerde bırı mımar +1 biri makıne muh yuksek yapıyor 2 side cok ıyı bılıyorlar zati maksat 3 5 kurusta olsa tanıdık kazansın =) babacumda ucuza halletsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben de tanıdık ve öğrenciye kazandırmak siterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 forumda çizebilecek vasıfta kimse yok mu yani vayanasını, scanleyip koysana acele değilse bakarım müsait olursmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben çizerim 3d de modellerim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ha jacaboda orenciye cizdircekse ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çizim yanımda değil yarın gündüzleyin ozalitçiye gidip taratacağım işte.. fotosunu çekip koysam olur mu ? yüksek çözünürlükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 msn'e girsene insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 foto değilde scan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jacabo said: tamam babacum sımdı aradım sordum , duştaymıs cızcek kısı sevgılısıyle konustum 2 sıde cızer zaten bılıyorlar . bırazdan gerı doncekler cok bısey ıstemezler . niye kimse trollememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 my presence.. *çıkarır masaya vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 insaat meendisi anlar yahu cıkıdı cıkıdı cizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar