Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 alacağım ancak uyumlu 2000mhz ram ler listesinde Corsair'ın sadece bir modelini yazmı$lar. Ben bu anakart ile GSKILL 4GB (2x2GB) Trident DDR3-2000Mhz kullanmayı dü$ünüyordum. Alacagım toptancı uyum sorunu olabileceğini söledide. Bu durumda bana garip geldi. Gskill alırsam uyum sorunu ya$ar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ddr3 slota ddr3 ram takınca ne gibi uyum sorun olsun ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bazi board lar bazi ramleri sevmeyebiliyor. daha onceki tecrubelere dayanarak soylemis olabilir, veya o ramden digerlerinde oldugu kadar kazanmiyordur. yapacak bisey yok riske girmeye degmez benzer fiyatta baska bisey al. ram dedigin hepsi ayni oc yapmayacak adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar