Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake hakkında daha fazla bilgi almak için...

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Bana yardım edebilrisiniz =)

Şimdi şöyle ki; İsveç Uppsala'da bulunan Imagination Studios'tan staj için olumlu cevap aldım ve bi' telefon mülakatı olacak.

Bu şirket direk bi oyun şirketi değil fakat baya büyük şirketlerle ve projelerde çalışıyolar.
Şu çalıştıkları işlerin bi videosu: http://www.facebook.com/pages/Uppsala-Sweden/Imagination-Studios/110516395644557?ref=ts#!/video/video.php?v=102668349774555

Bu da çalıştıkları şirketlerin bazıları: http://imaginationstudios.com/testimonials.htm

Genelde in-game ve trailerlar için animasyon yapıyolar.
Şimdi sitede Computer Engineer'lar için olan bi ilan vardı.
said:
Position: Software Engineer

Want to join one of the best animation studios developing top of the edge technology? Help develop the tools that will set the standard for the animation and motion capture industry.
Work with a motivated and experienced team on a challenging and creative job.

Imagination Studios is looking for a programmer with at least 3-4 years of experience. He/she needs to be self driven and with a big interest in R&D.
The follow requirements are needed or with a strong portfolio.

* Minimum of 3 years of work experience
* Good graphical knowledge and an understanding of 2D/3D motion
* Knowledge about Maya API and/or OpenReality SDK
* .NET/ C++ programming skills
* Self driven personality
* Problem solver
* Should be fluent in English in written and spoken form.

Adamlar motion capture felan yapıyolar bunların toollarını geliştirecek software engineer arıyolar ki ben de staja kabul edilirsem büyük ihtimalle bu konuda çalışıcam.

Şimdi benim sorum şöyle ki mülakatta ne tarz sorular gelebilir? Genelde software engineer mülakatlarında nasıl sorular geliyor? Nelere dikkat edeyim vs.

Hadi patiler bi yardım edin oyun endüstrisine bi pati sokalım =)

Not: Daha çok donanım/yazılımdakileri ilgilendiren konular olduğu için buraya açtım konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...