Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Uzun zamandır WoW oynuyorum. Aslında başından beri diyebilirim ancak hiçbir zaman pvp yaptım diyemem. Son zamanlarda bir warrior kastım onla ICC felan yapıorum. Ama PVPde denemek istiyorum bunca yıldan sonra. Bir ton forum ne varsa araştırdım fakat Warrior ne gem takar ne enchant basar pvp olarak bulamadım. Spec ve Glyphleri öğrendim. Amacım başta sadece BG felan arkadaşlarla. Arena işi daha sonra (eğer sıkılmazsam pvp'den). Tecrübeli pvp ci warrior arkadaşlar full badge setini aldım bunlara ne enchant ve gem takmalıyım? Ne kadar resi lasım bana? Elimde silah olarak ICC'de Saurfang'den düşen balta var. Arms oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Gördüğüm kadarıyla warriorlar offseti(kemer kolve vb ARP (Armor penetration) li alıp bütün gemleri de ARP takıyorlar bota Tuskars vitality (ICC Craft kullananda var Wrathful takanda) bileklik eldiven AP Chest 10 stat shoulder ve pvp helm pve yeterli olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bunun için şöyle kolay bir yol var armorye girilir arena kısmından ladderlara bakılır 2s,3s,5s oradan en yüksek takımdaki warriorlar bulunur oturulur incelenir gd day sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 good day day? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 HolyRaider said: bunun için şöyle kolay bir yol var armorye girilir arena kısmından ladderlara bakılır 2s,3s,5s oradan en yüksek takımdaki warriorlar bulunur oturulur incelenir gd day sir O tepedeki adam her classa her specine için olmaz ama :D Wrathful > Relentless > Furious stat farkı çok büyük/setup farklı olabilir/Battle group ortalamarı farklıdır vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 istisnalar olacak tabi de, en azından fikir verir yani. yanlışsın de de bakam artis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Pve oldunca herhangi bir statın capi hesaplanabilir ancak olay pvp olunca herşek kişiye özgü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar