kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Merhaba arkadaşlar , Baya bir forumlarda vs arattım ama kim hangi çözümü önerdiyse denedim olmadı . PES2010 u online oynıyamıyorum PS3 de , 3658 UDP port aç bık bık diyor . Yaptım modem ayarlarından ama tık yok . Bu konuda Zyxel kullananlar hep sıkıntı çekmiş zaten , Airties ı takıyorum giriyorum , Zyxel i takıyorum olmuyor diyo millet. Bu ps3 - pes2010 - zyxel kombinasyonuna sahip olan ve başaran birileri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yok mu hiç Zyxel kullanıp da PS3 sahibi olan ? Bi türlü PES2010 Online oynıyamadım , modem i değişmek istemiyorum şimdi. Eski kablolu bir modemle denedim port yönlendirdim ve girdim fakat bu Zyxel yemiyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,2984792,3708522#msg-3708522 dasaaa said: bedava programları seviyorum. salak modem'im bi anda sapıtıp önceden açık olan portları açık olarak görmeyince (inatçı mal!) bunu buldum.. benim modemimde por-çöz gibi çalıştı. portları açtı hemen! http://www.download.com/Local-TCP-Port-Opener/3000-2085_4-10738986.html download: http://software.mediakonst.se/Local_TCP_port_opener_SETUP.exe ps3 değil ama zyxel.. bi daha kalem almam bu markadan.. http://forum.paticik.com/read.php?27,4925279,4927757#msg-4927757 o kadar mı kötü? ne diyorsun, berbat berbat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Win 7 de çalışmıyor heralde bu program ya ? Deneyemedim . Bi yolunu bulup denerim şimdi ben bunu . Zyxel e bi dünya da para verdik , hala da bakıyorum 140 TL mi ne ! Bu kadar kötü modem görmedim , hele 2007 OS si ile tam bir rezalet , update ettikten sonra bile adama benzemiyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 PS3 e fayda etmiyor . Kafam girsin ZyXel ' e , ama bunu yılın modemi seçen Chip ' e daha çok girsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 POR-ÇÖZ (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 aynı modemden bende de var bu arada. belalı modem hiç de öyle asrın modemi değil. tabi çip dergisine bedava verilen parçalarla, dergiye verilen reklam sayfası sayısıyla orantılı firmalara verilen EDİTÖRÜN SEÇİMİ, EDİTÖRÜN SEFKİLİSİ öldülleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 son olarak ps3 sahibiyken PES oynamana üzüldüm. hiç denemediysen mutlaka bi yerden bul buluştur son fifaları dene. kesinlikle pesin beş sene ötesinden gidiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yerim Fifa'yı ya . Pes iyidir . Airties taktım , verdim Zyxel i arkadaşa , oh be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kithnoss said: Yerim Fifa'yı ya . Pes iyidir . abi lütfen önyargılı yaklaşma, bak bir kere dene diyorum başka bir şey demiyorum. KONSOLDA ama. tekrar ertesü gün pes takarsan ben de ne olayım. o derece fark var. adam konuyu çözmüş, ben de saptırıyorum, KİLİT PİLİSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet konu PES vs Fifa ya dönmesin , dönmez gerçi ama olsun =) Fiya yıllar önce bendeki güvenini kaybetti , elindeki koltuğu PES e kaptırarak ve PES özellikle 2006 ya kadar mest ediyordu beni . 2008 ve 2009 da biraz hayal kırıklığına uğrasam da PES 2010 u sevdim . Fifa nın fiyatı 100-110 TL olması en büyük etken yalnız , PES2010 a aldığım fiyata alsam , onu da alır denerdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canberk61 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Network Settings'ten PoRT ekliyorum. Bu seferde DNS almıyor. Ne yapacağız ya 150 tl verdik Pes'e Online olamıyoruz Püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Modemi değiştirdim rahatladım . Dandik dediğimiz Airties aslanlar gibi halletti :) Bu arada goldbaren girdin kanıma , Fifa yı denemedim ama birkaç yerden daaha duyunce Fifaya geçmeye karar verdim . Sattım PES 2010 umu , pre-order ı verdim fifa 11 için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scandelos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arkadaşlar ZyXEL modemlerda online oyun oynanabiliyor çok eski modemlerde bazı sorunlar görülmüş zamanında yapmış olduğum araştırmaya istinaden P-660HW T1 v2 kullanıcıları için ZyXE firması yeni bir yazılım çıkartmış bu yazılımı modeminize yüklediğinizde online oyun oynayabiliyorsunuz. modemizin modelinde V2 ibaresi varsa ve modeli P-660hwt1 v2 değilse online yunlar çalışmaz nedeni ise o ürünlerin online oyunlar oynanmadan önce piyasaya çıkmış olması ve üretimden kalkmış olmasıdır, şöyle düşünün bir televizyon aldınız zamanın da tüplü ama hd yayın izlemek istiyorsunuz ama televizyon hd yayın desteklemiyor bu televizyonunuzun dandik olduğu anlamına gelmez aynı şey kullandığınız modemlerdede geçerlidir bu sebeple eski bir modem kullanıyorsanız ve online oyun oynamak istiyorsanız biraz paraya kıyıp benim gibi yeni bir modem alacaksınız :) ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HW-T1v2/Firmware/Kanal/340AXD4B1_online_oyun_fix.bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar