reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 selamlar, simdi benim bi database var, users ve products diyelim tablolar olsun. simdi ben linq to sql class lar olusturdugum zaman, sablon halinde class lari dokuyo cok guzel, bide tum fonksyonlarin atamasini yapiyo diyelim Products.update isleminde update islemlerini yapiyo guzel guzel, ancak column lar ilk initialize edildigi durumda hali ile, simdi benim sorum su, ben diyelim 2 column sildim products tan 1 tane yeni ekledim benim bu tum class lari yeniden mi olusturmam lazim? cunku visual studio kendisi tum altyapiyi eski sisteme gore kuruyodu simdi yenisinde 2 column eksik 1 tane fazla haliyle fonksyonlarin yapisida degisecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kolon ekleme veya cıkarma yaparsan ekledigin Tabloda o tabloyu kaldırıp yeniden eklemen lazım LinQ 'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Valla keşke biri kolay bi yolunu anlatsa, bende her değiştirmede tabloyu silip yeniden sürüklüyorum. Şöyle sync etme gibi bi olayı falan varsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şöyle bişey var, denemedim ama http://www.huagati.com/dbmltools/ direk update ediyo dbml dosyasını sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Prosciutto said: şöyle bişey var, denemedim ama http://www.huagati.com/dbmltools/ direk update ediyo dbml dosyasını sanırım. ohannesdoublecheeseburger! supermis bu yaw adamlar yapmis valla bende denemedim ama "update linq to sql diagram from database" tumcesi bitirdi beni zaten deniyim bakim sunu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 birde database access layer creator var, tabloları direk classlara döken tey tey o da çok kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tab olarak programin ismi nedir? acicasi mirosoftun dusunemeyipte milletin yaptigi cok kral tool lar oluyo super isime yariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet zamanında visual studioya bir add in yazan izmirli bir firmayı satın almıştı microsoft yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o tool ne öyle. vaynaske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar