SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 model pembe mezarlık eşliğinde aldırdım 20lik dişi şimdilik iğnenin etkisiyle pek bişey yokta 1 saate yerlerde sürüncem acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Şarkı çekimden işgenceli olmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sorma ya bide tavan yapmışlar gökyüzü temalı bulutlar fln ışığıda açınca tamam ölürüm ben burda artık dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 corpy bu troll dis neden kaynaklanir. bari cocugumda olmasini engelliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 copry telefonuna sms falan mı geliyor bu thread uplandığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 evrim artığı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 SNA1L said: sorma ya bide tavan yapmışlar gökyüzü temalı bulutlar fln ışığıda açınca tamam ölürüm ben burda artık dedim olum benim dolgu hava almaya başladı, bir gün gel de elimden tut götür beni doktora. çok yalnızım buba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ahahha küheylan sana özel app . yaptırdım , yeniceksin korkunu inanıyorum seele ; genetik , çenenin dar olmasından ve dişin sürecek yer bulamamısndan kaynaklanır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 SNA1L said: sorma ya bide tavan yapmışlar gökyüzü temalı bulutlar fln ışığıda açınca tamam ölürüm ben burda artık dedim Ohh tavan iyiymiş yaa kıskandım bak , büyüyünce ben de yaptırıcam; ama kaliteli müzik şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tavan iyiydi huzur valla @küheylan hacım gitme dişçiye fln artık dayanılmaz hale gelince git ben öyle yapıyorum mecbur kaldığım için koymuyo pek o acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi Antalya'daki dişçim babamlarla halısahaya falan gidiyor, ara ara tekme atasım falan geliyor adama. Hayır eğlenceli de herif sevmemezlik de edemiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ne kadar beklersen tedavi o kadar zorlaşır diyorum hep sana da herkese de ...Erken teşhis ve tedavinin yeri; sadece diş hekimliğinde değil tıpın her alanında apayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 32 yaşına geldim hala 20lik diş sorunum olmadı ya niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahaha sendede vardir troll dis haberin yok yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kemik gelişimin maxlamış zaten senin :) Küçük çene söz konusu değil tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ama erken gitsem yarıp alıcaklardı geciktirdiğim için diş biraz dışarı çıktı normal çekim yaptılar daha ucuz hem dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://1.bp.blogspot.com/--6OiE3TwHZo/T6QC4Y2_PEI/AAAAAAAAAA8/nz7yPGHloBg/s1600/like_a_boss_gtfo_meme_face_shirt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sen erken de gitsen ' ooo gelmişken alalım' diye girişmezler zaten muayene neticesinde beklenip beklenmiyeceğine karar verir doktorun . Sadece 20 yaş için konuşmuyorum özellikle ilerlemiş çürüklerin tedavisi şeklinde düşünün. Küçücük bir çürük dolgu ile tedavi edilebilecekken bekledikçe o çürük ilerler , ilerledikçe de kanal tedavisi gerekir . Daha da ilerlerse kanal tedavisi ile bile kurtarılamaz ve çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bende var işte o kanal tedavisine kalmasın diye gidicem 1 ay içinte dolgu fln yaptırmak için..ya kendi ayağınla acı çekmeye gitmek koyuyo bana o ne abi kaçabildiğim kadar kaçıyom işte bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Diş beyazlatıcı macunlar işe yarıyor mu? Marka olarak ne önerirsin? Direk dişçide beyazlatmak daha mı mantıklı yoksa? Sigara&kahve yüzünden yavaş yavaş mahvoluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sensodyn her derde deva valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ulan eşşek kadar adamlar dişçiden nasıl korkuyorsunuz yahu? İğneyi bile hissetmeyin diye fısfıs sıkıyorlar sonra da iğne yapıyor bitti gitti, sonra bişey hissetmiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya ztn çekim sırasındaki acı önemli değil önemli olan o iğnenin etkisinden sonra başlayan acı çok pis valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Vendy said: Diş beyazlatıcı macunlar işe yarıyor mu? Marka olarak ne önerirsin? Direk dişçide beyazlatmak daha mı mantıklı yoksa? Sigara&kahve yüzünden yavaş yavaş mahvoluyor :D Çok düzenli kullanmamak lazım beyazlatıcı macunları , içerisinceki partiküller diğer macunlara oranla diş minesinde düzenli kullanımında çizilmelere neden olur çünkü. Dişin sağlığı estetiğinden her zaman daha önemlidir. Dişlerin beyazlasın istiyorsan önce sigarayı bırak , çayı açık ve şekersiz tüket ( veya şekersiz içemem diyorsan da şekerini azalt) ve bleeching dediğimiz işlemi yaptır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 İğne uyuşturuyor zaten hiç bişey hissedilmiyor hanki acı lol hacı sen iğneleri karıştırıyon galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar