Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SNA1L said:

sorma ya bide tavan yapmışlar gökyüzü temalı bulutlar fln ışığıda açınca tamam ölürüm ben burda artık dedim

olum benim dolgu hava almaya başladı, bir gün gel de elimden tut götür beni doktora.

çok yalnızım buba.
Mesaj tarihi:
Ahahha küheylan sana özel app . yaptırdım , yeniceksin korkunu inanıyorum

seele ;

genetik , çenenin dar olmasından ve dişin sürecek yer bulamamısndan kaynaklanır genelde.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

sorma ya bide tavan yapmışlar gökyüzü temalı bulutlar fln ışığıda açınca tamam ölürüm ben burda artık dedim

Ohh tavan iyiymiş yaa kıskandım bak , büyüyünce ben de yaptırıcam;

ama kaliteli müzik şart.
Mesaj tarihi:
tavan iyiydi huzur valla
@küheylan hacım gitme dişçiye fln artık dayanılmaz hale gelince git ben öyle yapıyorum mecbur kaldığım için koymuyo pek o acı
Mesaj tarihi:
Ne kadar beklersen tedavi o kadar zorlaşır diyorum hep sana da herkese de ...Erken teşhis ve tedavinin yeri; sadece diş hekimliğinde değil tıpın her alanında apayrıdır.
Mesaj tarihi:
Sen erken de gitsen ' ooo gelmişken alalım' diye girişmezler zaten muayene neticesinde beklenip beklenmiyeceğine karar verir doktorun .

Sadece 20 yaş için konuşmuyorum özellikle ilerlemiş çürüklerin tedavisi şeklinde düşünün. Küçücük bir çürük dolgu ile tedavi edilebilecekken bekledikçe o çürük ilerler , ilerledikçe de kanal tedavisi gerekir . Daha da ilerlerse kanal tedavisi ile bile kurtarılamaz ve çekilir.
Mesaj tarihi:
bende var işte o kanal tedavisine kalmasın diye gidicem 1 ay içinte dolgu fln yaptırmak için..ya kendi ayağınla acı çekmeye gitmek koyuyo bana o ne abi kaçabildiğim kadar kaçıyom işte bende :D
Mesaj tarihi:
Diş beyazlatıcı macunlar işe yarıyor mu? Marka olarak ne önerirsin? Direk dişçide beyazlatmak daha mı mantıklı yoksa?

Sigara&kahve yüzünden yavaş yavaş mahvoluyor :D
Mesaj tarihi:
Vendy said:

Diş beyazlatıcı macunlar işe yarıyor mu? Marka olarak ne önerirsin? Direk dişçide beyazlatmak daha mı mantıklı yoksa?

Sigara&kahve yüzünden yavaş yavaş mahvoluyor :D

Çok düzenli kullanmamak lazım beyazlatıcı macunları , içerisinceki partiküller diğer macunlara oranla diş minesinde düzenli kullanımında çizilmelere neden olur çünkü. Dişin sağlığı estetiğinden her zaman daha önemlidir.

Dişlerin beyazlasın istiyorsan önce sigarayı bırak , çayı açık ve şekersiz tüket ( veya şekersiz içemem diyorsan da şekerini azalt) ve bleeching dediğimiz işlemi yaptır .
  • Yeni Oluştur...