horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ha ayrıca amerika sucks ass.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lancelot sen yanlış bi hükme varmışsın(bence değil herkes böyle düşünür) unity biraz sert bi şekilde alın bunu okuyun hemen karara varmayın kim en kötü diye bi kaynak göstermiş. Sonra dallanıp budaklanmış olay. Lancelot ama anlatmak isteneni görmemişsin bu belli. Aslında Homer Simpson ın gerçekten çok zeki olduğunu düşünmeye başladım. Ne demiş Homie... Sorun iletişim... Çok fazla iletişim...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Evet bozmamış hali bu arkadaşın.Bozmuş halini düşünmek bile istemiyorum. said: horacegoesskiing, 08 Ağustos 2004 03:54 tarihinde demiş ki: said: unity100, 07 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: bir agzimi acarsam oyle seyler soyleyecegim ki ne benim terbiyem ne de bu forum kaldirmayacak. said: unity100 hemen akabinde demiş ki: ...zirtapoz... ...senin gibi bilincsiz zirtapozlar sayesinde... ...bilmedigin boka sardirma... bu mudur? valla hakkaten bozmadıın iyi olmuş terbiyeni. tebrik ediyorum. [signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konumuz Hiroshima'nın 59. yıl dönümü.Bu başlık altında Nazileri konuşmanın ne gereği var.Ben Dünya'nın en büyük kitlesel imha silahının kullanımı dedim, arkadaş geldi Nazi'lerin yahudileri öldürdüğü katliamı söyledi.Apayrı şeyler birinde silahlarla veya açlıktan insanlar acımasızca öldürüldü bir diğerinde olabilecek en yıkıcı silah ile bir anda yıkım gerçekleştirildi. Dediğin gibi sorun kesinlikle iletişim.Bunun üzerinde çalışılması gerekiyor. said: kiddo, 08 Ağustos 2004 04:16 tarihinde demiş ki: lancelot sen yanlış bi hükme varmışsın(bence değil herkes böyle düşünür) unity biraz sert bi şekilde alın bunu okuyun hemen karara varmayın kim en kötü diye bi kaynak göstermiş. Sonra dallanıp budaklanmış olay. Lancelot ama anlatmak isteneni görmemişsin bu belli. Aslında Homer Simpson ın gerçekten çok zeki olduğunu düşünmeye başladım. Ne demiş Homie... Sorun iletişim... Çok fazla iletişim... [signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 08 Ağustos 2004 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: kiddo, 08 Ağustos 2004 04:16 tarihinde demiş ki: lancelot sen yanlış bi hükme varmışsın(bence değil herkes böyle düşünür) unity biraz sert bi şekilde alın bunu okuyun hemen karara varmayın kim en kötü diye bi kaynak göstermiş. Sonra dallanıp budaklanmış olay. Lancelot ama anlatmak isteneni görmemişsin bu belli. Aslında Homer Simpson ın gerçekten çok zeki olduğunu düşünmeye başladım. Ne demiş Homie... Sorun iletişim... Çok fazla iletişim... kiddo başlığın konusu amerikanın yaptığı insanlık dışı olayı kınamak. yoksa kimin en kötü olduğunu bulmak değil. sonuç olarak unity, beni amerikayı bir kez daha lanetlemekten vazgeçiremedin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 babam sana gore en degildir baskasina gore en dir. olayin nazilerle ne alakasi var ki, iyice sasirmisin unity kusra kalma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 Ağustos 2004 03:54 tarihinde demiş ki: said: unity100, 07 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: bir agzimi acarsam oyle seyler soyleyecegim ki ne benim terbiyem ne de bu forum kaldirmayacak. said: unity100 hemen akabinde demiş ki: ...zirtapoz... ...senin gibi bilincsiz zirtapozlar sayesinde... ...bilmedigin boka sardirma... bu mudur? valla hakkaten bozmadıın iyi olmuş terbiyeni. tebrik ediyorum. arkadasim 1 senedir vatan haininden amerikan kopegine cesit cesit insandan zilyon tane laf yedik. zirtapoz kelimesi cok mu agir geldi ? e o zaman yapacak hicbirsey yok cunku amerikan kopegi, usagi, vatan haini gibi laflar yaninda bana hic agir gelmiyor. baskalarina da gelmemesi gerekir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Apache, 08 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki: Nazi'lerin kendi belli ideolojileri vardı 'nazilerde yapmazdı' gibi bir sözüde ayrıyeten kınıyorum ve burada nazileri gözü dönmüş insanlar olarak göstermeye çalışanlarıda 'mensubu' olmaya çalıştıkları ülkelerinde yaptıkları boktanlıkları,nazi almanyasıyla karşılaştırarak bir halt yaptıklarını sanmalarıda apayrı bir olaydır.Bunu tartıştık zaten hiçbir sonuç çıkmadı tekrardan açıp boşu boşuna bir sürü şey yazmayıda istemiyorum. hala mi nazi sempatizanisin ? HALA mi ? onca sey konusuldu onca tarih kazildi fotografina tanigina, hala nazi sempatizanisin oyle mi. e helal olsun o zaman benim de diyebilecegim budur. nazileri gozu donmus insanlar olarak gostermek icin benim bir sey yapmama gerek var mi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: lancelotdulac, 08 Ağustos 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Konumuz Hiroşima'nın 59. yıldönümü olduğu için bu başlık altında onları anmamız ve bu konuyu tartışmamız gerekiyor diye hala söylemeye devam ediyorum.Diğer olayları bu olayla bağlamayalım bu ayrı o ayrı diyelim.Amerika Dünya için tedhit teşkil eden bir ülkedir bunu 59 yıl önce gösterdi.Kendi pilotlarına dahi söylemeden nükleer bombaları insanların bakın insanı geçiyorum CANLILARIN üzerine attılar.Bu yaptıklarını NAZİ ler dahi yapamazdı çünkü herhalde o zaman bu denli uzak mesafeye gidip atom bombası atacak teknoloji yoktu.Olsa yaparlardı o ayrı konu. Amerika politikasına böyle devam etsin.Çok sevilen Amerika 3. dünya savaşını da çıkarır, coca cola v2.0 ı da çıkarır.Devam edelim biz Amerikan sempatizmine devam edelim bakalım..edelim.. e o zaman turkiyede dunya icin tehdit olusturuyor. 70 lerin sonunda KENDI polisine dahi soylenmeden KENDI istihbarat orgutunun emriyle KENDI meclisinin dahi haberi olmadan birilerine apartman damlarindan solcu kalabaligin uzerine ates actirip insanlari oldurttu. askeri darbe yapip KENDI vatandasini KENDI kurdugu mahkemelerde yargilayip asti. Bu yaptıklarını NAZİ ler dahi yapamazdı kelimesini talihsiz ve bilgisiz bir kelime olarak goruyorum, naziler 4.5 milyon skorla (polonya dahil degil) bu dedigini yaptilar zaten. bir yerde nukleer parcalanma, bir yerde bu gun dahi uretmekte zorlanilan zehirli gaz. ne farkeder, cinayet cinayettir. nazi sempatizani olacagima amerikan bayragi cekerim demistim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: wanderer1985, 08 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki: babam sana gore en degildir baskasina gore en dir. olayin nazilerle ne alakasi var ki, iyice sasirmisin unity kusra kalma da abicim forumda alakali alakasiz her baslikta bir amerika keywordu gecince formati atip reboot eden insanlar sayiyor sayistiriyor. musaade et de biz de bir humanist olarak insanlik sucu olayinda politik gorusten kaynaklanan saptirma arzusuyla carpitilarak siyasi soylem haline getirilen seyleri gorunce resetleyelim makinayi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Şimdi de Türkiye'ye geldik :) Doğrudur Nazile yapmıştır kesin atom bombası zaten yapmasalar şaşarımda ona ait bir belge hiç okumadım vardır elbet gözümüzden kaçmıştır, bilgi eksikliğimiz olmuştur. Bence konu daha fazla uzamasın.Hiroşima da 59 yıl önce gerçekleşen olaydan başka bu konu altında ne Nazi ne başka birşey konuşulması bence ortamı gerginleştirmekten başka bir işe yaramıyor.Başka başlık altında Nazi konuna devam edebilirsin. said: unity100, 08 Ağustos 2004 13:28 tarihinde demiş ki: said: lancelotdulac, 08 Ağustos 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Konumuz Hiroşima'nın 59. yıldönümü olduğu için bu başlık altında onları anmamız ve bu konuyu tartışmamız gerekiyor diye hala söylemeye devam ediyorum.Diğer olayları bu olayla bağlamayalım bu ayrı o ayrı diyelim.Amerika Dünya için tedhit teşkil eden bir ülkedir bunu 59 yıl önce gösterdi.Kendi pilotlarına dahi söylemeden nükleer bombaları insanların bakın insanı geçiyorum CANLILARIN üzerine attılar.Bu yaptıklarını NAZİ ler dahi yapamazdı çünkü herhalde o zaman bu denli uzak mesafeye gidip atom bombası atacak teknoloji yoktu.Olsa yaparlardı o ayrı konu. Amerika politikasına böyle devam etsin.Çok sevilen Amerika 3. dünya savaşını da çıkarır, coca cola v2.0 ı da çıkarır.Devam edelim biz Amerikan sempatizmine devam edelim bakalım..edelim.. e o zaman turkiyede dunya icin tehdit olusturuyor. 70 lerin sonunda KENDI polisine dahi soylenmeden KENDI istihbarat orgutunun emriyle KENDI meclisinin dahi haberi olmadan birilerine apartman damlarindan solcu kalabaligin uzerine ates actirip insanlari oldurttu. askeri darbe yapip KENDI vatandasini KENDI kurdugu mahkemelerde yargilayip asti. Bu yaptıklarını NAZİ ler dahi yapamazdı kelimesini talihsiz ve bilgisiz bir kelime olarak goruyorum, naziler 4.5 milyon skorla (polonya dahil degil) bu dedigini yaptilar zaten. bir yerde nukleer parcalanma, bir yerde bu gun dahi uretmekte zorlanilan zehirli gaz. ne farkeder, cinayet cinayettir. nazi sempatizani olacagima amerikan bayragi cekerim demistim. [signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 nazi yada japonların yaptıklarıyla amerika kıyaslanamaz belki. ama amerikanın yürüttüğü politikayla, aç bıraktığı ülkelerle,ya da dolaylı değil de direkt olarak öldürdüğü insanlarla,nazilerin öldürdükleri insanların insanlık olarak ne farkı var. sonuçta biri kötü birşey yapıyorsa eleştirileri kabul edebilmelidir.ki burda pis köpekler hede de demiyorum ben, ama izlediği politika,son yıllarda özellikle, sinirime dokunuyor. sömürüyor bariz şekilde. onun sömürmesiyle kaç insan açlık sınırında yaşıyor.bunları da göz önünde bulundurmak lazım.iyi yanları belki daha fazladır. hı hadi görelim o zaman faydalarını? ne faydası war?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Sufi, 08 Ağustos 2004 08:37 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 08 Ağustos 2004 04:16 tarihinde demiş ki: lancelot sen yanlış bi hükme varmışsın(bence değil herkes böyle düşünür) unity biraz sert bi şekilde alın bunu okuyun hemen karara varmayın kim en kötü diye bi kaynak göstermiş. Sonra dallanıp budaklanmış olay. Lancelot ama anlatmak isteneni görmemişsin bu belli. Aslında Homer Simpson ın gerçekten çok zeki olduğunu düşünmeye başladım. Ne demiş Homie... Sorun iletişim... Çok fazla iletişim... kiddo başlığın konusu amerikanın yaptığı insanlık dışı olayı kınamak. yoksa kimin en kötü olduğunu bulmak değil. sonuç olarak unity, beni amerikayı bir kez daha lanetlemekten vazgeçiremedin. lanetleme diyen var mi arkadasim ? ne zaman dedik gerek forumda gerek ozelde ? benim vazgecirmeye calistigim sey insanlari, sirf siyasi goruslerinin hosuna gidiyor diye keyfine gore tarihi oynamak. EN denildigi zaman, birsey EN demektir. bunun otesi olmaz. 'solcuyum dur rakip ulkeye vereyim veristireyim' diye dunyanin gelmis gecmis en buyuk insanlik sucu olarak, bir irki tamamen yeryuzunden silmek niyetiyle islenmemis bir suc abartilip galaksiye yayinlanirsa bu dunyadaki EN buyuk suctur diye, o zaman biri gelip boyle amerikan kopekligi yapmak zorunda kalir ki 10 milyon cinli mezarlarinda donup dunyayi 2 ye catlatmasin, 4.5 milyon yahudi olurken yedikleri gazlari salip biyosferi ziyan etmesin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Amerika kendinden başka hiç bir ülkeyi veya milleti düşünmeyen despot bir mantık ve politika izleyen vur,yık sonra demokrası getir mantığıyla hareket eden, uygar devlet başlığı altında Dünya'yı köleleştirmeye çalışan, aynı ortaçağ da olduğu gibi sömürgecilik faaliyetlerini daha medeni bir çerçeve altına sokup uygulamaktan başka birşey yapmayan bir ülke, bir ülke yönetimidir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Sly-One, 08 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki: nazi yada japonların yaptıklarıyla amerika kıyaslanamaz belki. ha tek istedigim sunun farkina varilmasi iste. said: ama amerikanın yürüttüğü politikayla, aç bıraktığı ülkelerle,ya da dolaylı değil de direkt olarak öldürdüğü insanlarla,nazilerin öldürdükleri insanların insanlık olarak ne farkı var. bu cooook boyutlu ve cok tartismaya acik bir konu. tutsiler amerika onlari somurdugunden mi, yoksa bolgelerindeki diger 10 -15 kabileyle beraber birbirleriyle gectigimiz 2 bin yildan beri yapageldikleri savaslari surdurmekten mi ac bilac durumdalar ? amerika somurdugu icin mi artik mizrakla savasmak yerine kalasnikofla savasiyorlar ? ya da libyada amerika somurdugu icin mi kaddafi saddamin muadili bir rejimi surdurebiliyor ya da amerika somurdugu icin mi afganistan ruslar tarafindan isgal edildi vaktiyle ? ya da amerika somurdugu icin mi tibet cini isgal etti, hatta 50 lerin sonunda hindistana ufak ufak saldirdi ? kotu olaylar icin suclu bulmak en kolay cozumdur. ama sorunlari cozmez. kaldir amerikayi bir degisken olarak ortadan. israili de kaldir. ne olacak sanki el fetih, izzettin el kassam tugaylari, hizbullah, iran birden arsa degip melek mi olacaklar yoksa faaliyetlerine yeni bir dusman tespit edip devam mi edecekler ? vietnamda halka yapilan baski ortadan kalkacak mi ? tienanmene bir daha cikildiginda tank surulmeyecek mi meydana cikanlara ? tibet serbest kalacak mi ? ruslar cecenistandan cekilecek mi ? basi bos kalan iran once pakistana sonra iraga girmeyecek mi ? cezayirdeki radikal dinciler bogaz kesmeyi birakacak mi ? hayir. said: sonuçta biri kötü birşey yapıyorsa eleştirileri kabul edebilmelidir.ki burda pis köpekler hede de demiyorum ben, ama izlediği politika,son yıllarda özellikle, sinirime dokunuyor. evet aynen benim de sinirime dokunuyor. elestiriye gelince bizim kendi ulkemizi elestirebildigimizden daha fazla elestirebiliyor amerikalilar kendilerini o ayri.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: lancelotdulac, 08 Ağustos 2004 13:35 tarihinde demiş ki: Amerika kendinden başka hiç bir ülkeyi veya milleti düşünmeyen despot bir mantık ve politika izleyen vur,yık sonra demokrası getir mantığıyla hareket eden, uygar devlet başlığı altında Dünya'yı köleleştirmeye çalışan, aynı ortaçağ da olduğu gibi sömürgecilik faaliyetlerini daha medeni bir çerçeve altına sokup uygulamaktan başka birşey yapmayan bir ülke, bir ülke yönetimidir. mantikla ve tarihle zerre kadar alakasi olmayan siyasi gorusten kaynaklanan beyin yikanmislik bagnazligiyla soylenmis tipik radikal orgut soylemleri goruyorum bu postta ve bu nedenle arkadasim bundan sonra senin postlarini ignore edecegim kusura bakma ugrasamam.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Hiç sorun değil hatta çok mutlu olurum arkadaşım.Sana iyi çalışmalar. said: unity100, 08 Ağustos 2004 13:40 tarihinde demiş ki: said: lancelotdulac, 08 Ağustos 2004 13:35 tarihinde demiş ki: Amerika kendinden başka hiç bir ülkeyi veya milleti düşünmeyen despot bir mantık ve politika izleyen vur,yık sonra demokrası getir mantığıyla hareket eden, uygar devlet başlığı altında Dünya'yı köleleştirmeye çalışan, aynı ortaçağ da olduğu gibi sömürgecilik faaliyetlerini daha medeni bir çerçeve altına sokup uygulamaktan başka birşey yapmayan bir ülke, bir ülke yönetimidir. mantikla ve tarihle zerre kadar alakasi olmayan siyasi gorusten kaynaklanan beyin yikanmislik bagnazligiyla soylenmis tipik radikal orgut soylemleri goruyorum bu postta ve bu nedenle arkadasim bundan sonra senin postlarini ignore edecegim kusura bakma ugrasamam. [signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tekrardan ve en başta böyle devam etmesi gerektiği gibi Amerika'yı ve uygulamalarını kınıyor ve lanetliyorum.Bir ülke 59 yıl önce bir ülkeye atom bombası atmış ise artık o ülkeden hayır unmanın hiç bir alemi yoktur.Onu savunmanın ise hiç mi hiç gereği yoktur.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bana ithafen attığın mesaja katılıp çekiliyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yanlışlıkla kendi mesajıma alıntı yaparak bu mesajı ortaya çıkardım.Kusura bakmayın. said: lancelotdulac, 08 Ağustos 2004 13:46 tarihinde demiş ki: Tekrardan ve en başta böyle devam etmesi gerektiği gibi Amerika'yı, uygulamalarını kınıyorum ve lanetliyorum.Bir ülke 59 yıl önce bir ülkeye atom bombası atmış ise artık o ülkeden hayır ummanın hiç bir alemi yoktur.Onu savunmanın ise hiç mi hiç gereği yoktur. [signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 08 Ağustos 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar