ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Uzun süredir kullandıgım telefonumu satmaktayım. Aparatları mevcuttur. Kapağı biraz eski duruyor bunun yanı sıra kapağın arkasında el atta ufak bi çatlak mevcut. Ekran üzerinde mikro çizikler var ancak derin çiziği bulunmamakta. İstediğim fiyat : 700tl İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Günceldir.. Fiyatı indirdim görüşmek isteyen arkadaşlar 0537 963 13 26 numaralı telefondan ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 laptopla takas düşünürmüsünüz sıfırdan farksız kutulu full kitapçıklarıyla acer 5920g var sıfırı 1400 Tl ye satılıyo ikinci el dede 800-900 arası gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nakit lazım ne yazıkki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 banada iphone lazım ya hani dedim sonucta siz 700 tl ye satıyosunuz üzerine nakitte almam kafa kafaya yaparız cünkü bunların ikinci eli 800-900 arası 950 ye bile gördüm...siz daha üstüne satıp siz karlı cıkarsınız benimde işim görülür dicektim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Anlıyorum ancak bilgisayar satmakla uraşıcak pek zamanım yok. Zaten bu da 1 haftaya falan satılmazsa telefoncuya verip kurtulucam. Bu arada fiyat 600 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nerdesin yer olarak ve tel hakkında birz daha detay verirmisin çok çizik varmı vuruk şeklindemi cihaz tr cihazımı yoksa yurtdışımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 resim koy haci. adam hakli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 pil durumu ne alemde kac saat dayanıyor.Ekranda çizik geberik pixel vs.. var mı ?Nereden alındı fatura filan hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yarın eğer satılmamış olursa resimleri koyarım buraya. Büyük ihtimalle satıldı ama bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Masakari said: pil durumu ne alemde kac saat dayanıyor.Ekranda çizik geberik pixel vs.. var mı ?Nereden alındı fatura filan hıı? Pil eğer konusmayı abartmassan 2-3 gün arasında dayanmakta. Tabi oyun oynayıp oynamadıgınlada orantılı olarak düşüyor. Fatura falan yok 1.5 senelik telefon kendisi nerde bilinmiyor. Ekranda 2 mikro çizik var derin çiziği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Satın alacak olan arkadaş vazgeçti. Hala satıştadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Tam ahanda ahanda bu telefonu alabilirim diye konuşmalarda aşağı inerken satıldığını görünce yıkıldım resmen satış işlemi yine yalan olursa görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Dün teslim ettim arkadaşa. Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar