Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çokta özenilecek bişi değilmiş be abi. ben bugün bunu anladım.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende astigmat mı war yani? *!şoka girer*[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben aldım polorize ray-ban ilk başta bir acaip geliyor ama sonra göz alışıyor o zamların bir özelliği de ışığa duyarlı olarak cam koyuluğunu değiştirmesiydi galiba[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eet o yuzdendı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ge-ta o zaman gozluk caminda cidden uretimden kaynaklanan bir hata vardir . polarize camlarda isigin geldi aciya gore sacma sapan kirilmalar olabilir . ust uste belli acilarla birbirinin ustune binen tabakalar seklinde kisace aciklim polarize cam olayini . hata olabilir . git degistir bence .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: fizban, 06 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki: kesinlikle hayır. yahu diyorum ki bak gözlük camım çizildiği için cam deiştirdiğim zaman bile yeni gözlükle yürürken uçabileceğimi düşündüğüm olur. :) o gozlukten diil senin kafan iyiymis o sirada :-P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kesinlik ile gozlugun egiminden o zaten asagiya dumduz baktigin zaman azaliyor olmasi lazim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 polarize ile ilgisi yok. Bende de ray-ban 'in polarize bir gözlüğü var, hiç o tür bir sorun çekmiyorum, aksine müthiş bir kalitesi var, güneşli bir havada etrafa bakınca aptallaşıyorum vay bee renklere bak diye.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sen bosver o gözlügü aldın gibi iyade et edebiliyosan bosver polarize molarize rahat olamıosan sie et.... rahat oldugun bi gözlük al!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ekran kartın ne çakışma olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 konsolu ac sonra yaz: fov 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet o olay vardır güneş gözlüklerinde. ben de çok rahatsız olmuştum. bi süre sonra alışılıuyo gerçi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bende ilk aldığımda aynı sorun vardı, ayaklarıma bakıyorum bir acaip geliyorlar falan. Yolda yürürken biri görse "sarhoş mu adam?" derdi kesin, yalpalaya yalpalaya yürüyorum. Çukurları-tümsekleri denkeltiremiyorum falan. Sonunda dellendim attım gözlüğü.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet biçok kişininde dediği gibi en fazla 1 haftaya alışırsın sora da gözlüksüz çıkamazsın, bi evde unutursun falan onca yolu geri dönersin bağımlılık yapar yani, ama iyiki de bulmuşlar ben de göz migreni gibi bişey var heralde böyle çok güneşli ya da yoğun ışıklı yerlerde bi süre sonra başım ağrır gözlerimden başlayarak kafaya göze buz koymadan da geçmez meret, James Ayscough abi saolsun, *!hemen güneş gözlüğünün kısa tarihçesini c/p yaparak arkadaşlarını bilgilendirme hevesine dalar* Around the year 1752, eyeglass designer James Ayscough introduced his spectacles with double-hinged side pieces. The lenses were made of tinted glass as well as clear. Ayscough felt that white glass created an offensive glaring light, that was bad to the eyes. He advised the use of green and blue glasses. Ayscough glasses were the first sunglass like eyeglasses, but they were not made to shield the eyes from the sun, they corrected for vision problems. In 1929, Sam Foster sold the first pair of Foster Grants (sunglasses) at the Woolworth on the Atlantic City Boardwalk. Foster started the Foster Grant Company in 1919. Sunglasses became popular in the 1930s.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar