Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneş gözlüğü sorıunu

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

ge-ta o zaman gozluk caminda cidden uretimden kaynaklanan bir hata vardir . polarize camlarda isigin geldi aciya gore sacma sapan kirilmalar olabilir . ust uste belli acilarla birbirinin ustune binen tabakalar seklinde kisace aciklim polarize cam olayini . hata olabilir . git degistir bence .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 06 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki:
kesinlikle hayır. yahu diyorum ki bak gözlük camım çizildiği için cam deiştirdiğim zaman bile yeni gözlükle yürürken uçabileceğimi düşündüğüm olur. :)

o gozlukten diil senin kafan iyiymis o sirada :-P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

polarize ile ilgisi yok. Bende de ray-ban 'in polarize bir gözlüğü var, hiç o tür bir sorun çekmiyorum, aksine müthiş bir kalitesi var, güneşli bir havada etrafa bakınca aptallaşıyorum vay bee renklere bak diye.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk aldığımda aynı sorun vardı, ayaklarıma bakıyorum bir acaip geliyorlar falan.

Yolda yürürken biri görse "sarhoş mu adam?" derdi kesin, yalpalaya yalpalaya yürüyorum. Çukurları-tümsekleri denkeltiremiyorum falan. Sonunda dellendim attım gözlüğü.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

evet biçok kişininde dediği gibi en fazla 1 haftaya alışırsın sora da gözlüksüz çıkamazsın, bi evde unutursun falan onca yolu geri dönersin bağımlılık yapar yani, ama iyiki de bulmuşlar ben de göz migreni gibi bişey var heralde böyle çok güneşli ya da yoğun ışıklı yerlerde bi süre sonra başım ağrır gözlerimden başlayarak kafaya göze buz koymadan da geçmez meret, James Ayscough abi saolsun,

*!hemen güneş gözlüğünün kısa tarihçesini c/p yaparak arkadaşlarını bilgilendirme hevesine dalar*

Around the year 1752, eyeglass designer James Ayscough introduced his spectacles with double-hinged side pieces. The lenses were made of tinted glass as well as clear. Ayscough felt that white glass created an offensive glaring light, that was bad to the eyes. He advised the use of green and blue glasses. Ayscough glasses were the first sunglass like eyeglasses, but they were not made to shield the eyes from the sun, they corrected for vision problems.

In 1929, Sam Foster sold the first pair of Foster Grants (sunglasses) at the Woolworth on the Atlantic City Boardwalk. Foster started the Foster Grant Company in 1919.

Sunglasses became popular in the 1930s.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity

[Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...