Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bende 2-3 gündür bekliyorum key varsa çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 pvp beceriksizi olarak bana gelmis :) bakalim nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 invite buddy denen bir nane var, ilk iki mail gondereni davet edebiliyorum. pati sansi. mailinizi gonderin davet edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ged tamamdir. kaldi 1. acikcasi biraz paylasimci olsak isteyen istedigi kadar oynatir su patide arkadaslarimizi. 1 kisi alinca yetiyor o iki kisiyi diger iki kisi 4 kisiyi.. uzmeyin birbirinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 elimde 1 tane var isteyen mailini atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bende de 1 tane kalmış. İsteyen mailini atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ilk maci kanzandik ama rezildim :) heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bana key verenin canını yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 key bekliyorum deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 loxias aticam birazdan kucuk bi problem cikti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 cok enteresan accountuma giris yapamiyorum aoc accountumu gosteriyor funcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bekliyorum çözemedin ufak sorunu sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Loxias tamamdir bitti bende key. Funcom account sayfasindan sol ustteki drop down menuden sececeksiniz bloodline accountunuzu orada var buddy invie kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kanuni teşekkürler. hayspat bana atmış gece onla üye olmuştum. Nickler nedir ekleyelim beraber katılırız. Felisius benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Çok ping oluyor oyunda. Bazı serverlar da yakalıyorum 70-80 ping arası ozaman iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Oyun çok keyifli. Hız, zamanlama, taktik, refleks, pvp oyunundan beklenilen herşey var. Classlar çok güzel olmuş. Healer ve tanklar da DPS yapabiliyor. Heal abilitylerin çoğu projectile, cursorın olduğu yerde etki ediyor. Başta interruptlar olmak üzere bazı abilityler global cooldowna bağlı değiller. Karşılaştığım tek sorun bazı haritaların tamamlanmamış olması. Şu an büyük bir sorun ama oyun beta aşamasında. Fog of war'un ability bloklaması, healingde limit olması, blind abilityleri (counterstrike flashbangi), enerji veren buff(beleş ulti) gibi tercih meselesi olan, şahsen uyuz olduğum şeyler var. Top5: 1- Herald of Insight 2- Ravener 3- Alchemist 4- Nomad 5- Ranid Assassin Genelde Alchemist veya Ravener oynuyorum. Ladder'ın etkili setuplarını henüz yorum yapacak kadar çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 isim ne arcane ? flexir olarak eklesene beni. Birde tavsiye ranged oynuyarsanız free camera mod kullanın mutlaka^^ arcane said: Karşılaştığım tek sorun bazı haritaların tamamlanmamış olması Modeller mi eksik ? Çözüm için : oyunu en düşük çözünürlüğe al, graphic ayarlarıyla oyna, gir çık falan, bazen düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 banada key gelmiş patiden oynayan varsa kurayım diyorum. bide kayıt olduktan sonra davet edebiliyomuyuz başkalarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bana mailla gönderdikleri key işeyaramıyo. o sign upla aldığım. key varmı gönderebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ged hemencecik gönderdi saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ged ile baya maça katıldık. baya zevkli oluyor. arkamızda healer olsa dağıtıcaz ortalığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 arkaniza healer istiyosaniz, arcanei alin. benim seyim aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 lan ilk ben başvurdum gelmedi key ffs var mı fazla keyi olan hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ged bana da yetişti hemen iyilik meleği gibi burdan da teşekkür ediorum çok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 valla key varsa süper olr bana da gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar