Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dün feci hastaydım gelemedim de bugün raidden sonra halim olursa akıcam arenalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Geçmiş olsun. Bugün normalde girdiğim saatlerden daha erken oynarım ama daha uzun süreli oynarım diye tahmin ediyorum çünkü hem bir arkadaşıma oyunu öğreteceğim ve muhtemelen normalde oynadığım saatlerde Civ V yaması çıkacak. Denk gelirsek oynarız mutlaka. Bu arada 12k oldu. Yakın tarihte yeni bir bloodline açarım herhalde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bugün oynarsanız bende gelmek isteirm ya. beta da nomadla baya coşturuyodum hala unutmamışım hatırlıyorum. oynarım yani az biraz nubluk var ama tn ögretiyomuşsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 beyler var mı gelcek=? /join paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şimdi var mı beyler? oyuna gircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 16600'de daily bonus bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Vaay BP ile 16.6 gördüm ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Turnuva live stream: http://www.blgaming.com/blgtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 arcane said: http://i51.tinypic.com/2niy0c6.jpg it is tiem. canlanın pvpciler safasf. off süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 3 DPS takımda stalker (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 olm yeter lan artık abidik gubidik adamlarla oynamaktan bıktım. adam gibi beraber 3-4 kişilik bi ekip kuralım kendi takımımız olsun arenaya falan girelim team kariyere girelim insan gibi oynayalım. ben bp ile götümü yırtıyorum her seferinde takım ve genelde round birincisiyim ama yanımdaki adamlar lamer ya da rambo mode on girince ben de gte geliyorum baydım yani... oynayanlar beni eklesinler bişiler yapalım adam gibi [email protected] skype: jahrein-fela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ohaa çok güzel hafta lan süper champler var. ravener guardian engineer herald ravener ve guardian akan herolar zaten. bi noob'un elinde bile çok tehlikeli çok etkililer. engineer da en kısa menzilli range hero olsa gerek :D herald shield spam'ıyla projectile atan insanları deliye çevirebiliyor. özellikle blood priest'le swarm atıp düşmana kendin yemek ve kendi büyünün tadına bakıp 2-3 saniye kör olup mala bağlamak: priceless :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Reflect yemesen bile healing engellediği için çok kuvvetli o chrono kubbe. Hem ofansif hem defansif kullanabiliyorsun, ne ability o arkadaş. Ancak swarm daha iyi :) İyi atılan swarm oyun çeviriyor. Az 3v1 almadım BP ile. Guardian pek noob dostu değil bence. Revamp sonrasında bile çok çabuk inebiliyor. Turnuvalarda epeydir Herald + Rav defansif bir takım görmedim. Halbuki ne iyi bilet kesiyorlardı. Şimdi herkes ağır ofans oynuyor. Seyir zevki artmıştır belki ama ben daha bir taktik, ağır olan maçları seviyorum. Engineerın gelmesini bekliyordum. Hevesimi alayım. Madem rotationda yok, Glutton açmamın vakti geldi. Birikmiş puanım vardı, güzeeel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben ne alam 2 champ alabiliorm. en zevk alarak oynadığım bp aşıyorum yani bp ile 3v1 bile aliyorum bazen. vanguardı beğenmiştim bilmiom onu alırım belki thorn da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ha bi de arkamda healer var diye bp'ye güvenip rambolayanlara ayar oluyorum. lan ben heal atsam sana devamlı can 1e kadar düşebilir. maltoz muyum ben seni heallicem amele gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Glutton auto attack nerf çok ağır olmuş. Özellikle bizim lag ile olacak iş değil. Lag bomba gibi geri döndü 2-3 gündür unplayable. Bonusu alıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tank alan glut alıyodu abi zaten bi son gelmeliydi bu işe. thorn gibi champler de artık göz nuru olcak gibi tank olarak :D ben şahsen şuan tüm açık champlerde 10ar win yapmaya kasıyorum bi herald kaldı :D iyi para getirio o mevzular. bonustan kastın ne bi de? ha engineer çok beğendim ben bi de 2 champ alabiliyorum hafta geçsin direkt alıcam engieyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Daily bonus işte, rated oynayarak gelen. Tank alan Glutton değil Thorn alıyordu, hala da öyle. Zaten base damage düşük bir auto attack, çok ağır bir nerf olmuş. Keşke onun yerine stone shield'ı veya ne bileyim eat'i daha ağır nerfleselermiş. Glutton pek gelmiyor solo ratedda. Thorn > Guardian > Inhi > Glutton gibi bir sıralama var. Thorn demişken belki de en ağır nerflenen champ ama hala dengesiz geliyor bana. Signature abilityi daha fazla nerflemeye gönlüm el vermez ama birşeyler lazım artık CC'sine mi el atarlar, fungal growth'u mu yerler bilmiyorum. Denge demişken de şu an nerf için parmak gösterecek olsam kesinlikle Psychopomp derim. Soul Link'e ve heal'ın buffına nerf lazım. En azından buff duration düşsün. Son izlediğim turnuvalardan birinde inanılmaz bilet kesen bir engineer vardı. Adamı izleyip oynamayı öğrendim resmen. Ondan beri engineer inanılmaz keyif veriyor. Hala epey vulnerable buluyorum ama oynanış en az bir nomad kadar keyifli. Engi yerine Glutton açtığım için kafamı duvarlara vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Biraz abartmış olabilirim. Madness'a daha fazla dikkat edince, biraz da ping daha çekilir haldeyken gözüme daha iyi göründü. Ha bir de üzerime shield spamleyen alchemist denk gelince dünya toz pembe ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 geçen bi alchemist'le pvp yaptık. 1v1 oynadık resmen. ben blood priest aldım tabi her zamanki primer champ'ım adam. abi alchemist barrier nasıl bir op'dir öyle. yani bin tane healer shield'ı gördüm böylesini görmedim. thorn'un R'sinin yürüyen hali ha allahtan thorn R gibi kitlemiyo yerinde. o da olsa imba ötesi olacakmış :D engineer'da ne öğrendin merak ettim. bi ara beraber atalım da göster. ben engineer'da taktiğimi buldum pek değiştirmiyorum. oyun başında sokuyorum stunı yanına zıplayıp bi kez vurup q açıyorum. kaçarken adamlar çok abaza yaklaşırlarsa bi E atıp slowlatıyorum. baktım abandılar iyce R basıp bi öteliyorum adamları. o sırada space açılmış oluyor zaten. uç kaç repeat ????? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bloodpriest 1v1'de çook güçlü. Engineer'da kitelamayı öğrendim ama lagsız bir gün denk gelmezse gösteremem ehueh. Misal bugün pek parlak değil. EMP çok güzel bir ability. Misal karşıda Alchemist varken shielda güvenirse ayvayı yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 3 kişiyiz beyler +1 lazım ehue, mono'ya oyunu öğretiyoruz. /w swarleymon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ehu cozdum gibi..alchemy ile single heallarda tek geciyorum, barrier shield nefis bu arada ehu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bariyer op değil alchemystte ya işin sırrı baskıyı alchemist üstünde tutup bariyeri kendine attırmak sonra target switch yaparsanız zaten tutamıyor alchemist focusu alchemist main olunca sürekli böyle yapıyorlarmış gibi geliyor bana ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar