tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 w3'de ki warlock map'ine benzer bir oyun şu an closed beta'da. warlocku da çok severdim bu da commentary kötü olmasına rağmen baya hoşuma gitti. beta'ya başvurdum ama elinde account/key olan varsa sc2 key ile takas yapabilirim. http://www.bloodlinechampions.com/ http://www.youtube.com/watch?v=dIdWDUmTD2w&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=1iceVNd-soE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 beğendim ben de. Fury oynamıştım bir aralar. ona da benziyor bayağı. bir de cold team fena domine etmiş videolarda. biraz imba olmuş sanki. belki de oyunculardan dolayıdır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aynen öyle, warlock+fury gibi olmuş. güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 eğlenceli olcağa benziyor denemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sc ebta bitiyo 5 güne ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 konuşan herifte daha kötürüm olsaymış sese tonlamaya falan bi bak allaanı 10 vurup 1 sayacan. oyun güzel bu arada, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 warlocku cok sevmistim bu da cok iyi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cb için keyler dağıtılmış mailime geldi bi tane D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 indirdim oyuna girdim ama feci ping var single player bile kurarken servera baglandığı için oynayamadım doğru duzgun adam gibi combo yapmayı falan ögrenince oyunun gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bana beta keyim daha yeni geldi şaka gibi. ilgilenemediğim için oyunlarla da yeni öğrenmiş oldum. 5 gün 2 gün haftasonu. ne anlicam bu oyundan 3 günde :( merak da ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bana da gelmiş dün attım bi kaç el. ping olmazsa bu oyunun gideri olur diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 teyallam, son versiyonunu koysana siteye aptal adam, ne salak salak patch indirtiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Banada key geldi, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ya oynaniyor güzel filan da , grafikleri bence biraz hon gibi olsa iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 geldi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 client kac mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 200 yoktu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 serverlar down heralde suan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://downloads.bloodlinechampions.com/patches/ patchler burda manuel olarak indirilebilir. lazim olur kesin birilerine, ben de auto update sorun yaratmisti. tam bir funcom klasigi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Key nereden buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Borzug isteyen ekleyebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bende 2 tane key olmasi lazim, yeni geldi closed beta key. 2 tane de hediye var esi dostu cagiralim diye. Oyun guzel bu arada, safi action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Wispy said: Key nereden buluyoruz. Betaya sign oluyosun sitesinden 1 gün sonra fln gönderiyolar key. Ben ben deki keyleri arkadaşlara verdim vermese idim seve seve paylaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 key gelmi$ banada , bakalım nasılmı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bana gelmedi o üyelikten sonra bir tane invite atsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar