Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Şu anda device managerımda usb olarak görünüyor sadece. USB 2.0 ın driverlarını yükledim , fakat 2.0 ı hala görmüyor . Bütün hepsini silip kendim elle mi tanıtmam gerekiyor ? Anakart ABIT nforce II NF7-s kendi Nvidianın en son Nforce driverları yüklü ve anakartın kutusundan çıkan usb driverlarını yükledim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 USB ye bir şeyler tak birde bazen otomatik kendi kuruyor böyle yapınca mesela varsa data kablosu ile cep telefonunu bağla[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hayır sorun o değil. Bir cihaz bağlandığında görüyor. Önemli olan USB driverlarının yüklenmesi ve XP nin USB 2.0 kullandığını bilerek ona göre hız vermesi ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bildigim kadariyla farkli bisey yazmiyor 2.0 diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 taktığın cihazın usb 2.0 desteği olması gerekiyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 taktığım cihazın varda herkezde yazıyormu orada usb 2.0 diye ? yoksa benmi paranoya yapıyorum yazması gerekmiyormu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 xp'nin 2.0 desteği service pack 1 ile geliyor. bu arada 1.1 ve 2.0 olayı hakkında bir yazı.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yazmazmı şimdi orda ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 2.0 diye yazar mı diye soruyosan hayır yazmaz. ama 2.0 desteklemesi için service pack 1 yüklemen lazım xp'ye.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 usb 2.0 diye yazmıyo..bende yükledim ve bende senin gibi düşündüm, araştırdım 2.0 yazıo mu die de bulamadım..hatta yükledim ve usb mde performans artışı oldumu onu da bilmiyorum..[signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar