Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 İnsan nasıl daha önce hiç görmediği birşeyi görünce ilk irkilir, korkar veya temkinli olursa, farklı bir düşünce, söylem ile karşılaşınca doğal olarak aynı tepkiyi verir. İlk an aşıldıktan sonra eğer karşı tarafın söylemlerinden kendine ortak bir pay veya yeni birşey çıkarmıyorsada sallamamaya başlıyor doğal olarak. Birde dikine giderse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çevrende kaç kişiyi anlayamadığına bak. sayıları fazlaysa, dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ayrıca herkesin hayatına kimse karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bir fenerliyi galatasaraylı yapmak bin gavuru müslüman yapmaktan daha çok sevap kazandırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 AHAHAHA orçun crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ehunekel said: Friedman said: Oturup allah yok olum aptalmısın lan gerzekmisin tarzı bi konuşmada yaşanmadı hani. Sadece insanların din yüzünden neler yaptığını fln filan söyledim sonra karşımda rage buldum sdf sen karşındaki insanın inançlarını küçümseyerek, "din yüzünden olan bitene" konuyu getirirsen karşında her türlü tepkiyi bulursun. karşılıklı hoşgörülü olmak bu şekilde olmaz. Küçümsemekle ne alakası var? Benim çok saygı duyduğum inançlı insanlar var, hatta inandıklar ve mutlu oldukları için kıskanırım bile kendilerini. Ama bu din adı altında istisnasızı her dine mensup insanların dev savaşlar çıkardığını yada küçük çaplı da olsa şiddet uyguladıkları geçeğini değiştirmez. Gerçek olandan basetmek küçümsemek değildir ki. Yanından araba geçse ses dalgasından öten aşırı hassas araba alarmı gibisiniz. Hiç yoktan "dinimi küçümsedin reröre" diye başlıyorsunuz. Neyse dine kaymasın da pişman etmeyin şunu yazdığıma, sadece arkada haksızlık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Sen git din diye mahallenin etrafını kazıp kavga çıkar sonra biz saygısız olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 nileppezdel said: Yanından araba geçse ses dalgasından öten aşırı hassas araba alarmı gibisiniz Science approves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 siyaset ve din içerikli kişisel bir konu olmuş. şimdi nolacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ha yani insanların yaptığı diğer herşey normal de geldin buna çok şaşırdın, işte şaşırmak budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 İŞTE FUTBOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 karsımdakinin düşüncesi aptalcaysa neden saygı duyuyuyumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Cuce said: karsımdakinin düşüncesi aptalcaysa neden saygı duyuyuyumki İşte bu düşünce yüzünden oluyor herşey. Gidip burada emoları savunun demiyorum da oha adam allah var dedi yürü git lan de demeyin bari. Neyse beni ilgilendirmez de, bana göre karşınızdaki kişi sizin için önemli bir yer edinmiyorsa onun "fikir saygısına" ihtiyacınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 düşünceye saygı duymak başka düşünceyi eleştirmek ya da karşı çıkmak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gecko said: Cuce said: karsımdakinin düşüncesi aptalcaysa neden saygı duyuyuyumki İşte bu düşünce yüzünden oluyor herşey. Gidip burada emoları savunun demiyorum da oha adam allah var dedi yürü git lan de demeyin bari. Neyse beni ilgilendirmez de, bana göre karşınızdaki kişi sizin için önemli bir yer edinmiyorsa onun "fikir saygısına" ihtiyacınız yok. Bence saygı duymak ile saygı göstermeyi karıştırıyoruz gibime geldi veya yanlış anlaşılma oldu. Saygı duymak zorunda değilsiniz ama göstermek zorundasınız yani en azından toplumsal barış adına diyelim :). Mantıklısıda budur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 saygı göstermek zorunda da değililiz ki önceki sayfada bana düşüncelerin çelişkili yazılmış da bence bir çelişki yok. biri bana düşüncesini anlattı diyelim, ben bunu aptalca buldum. Yüzüne harbi aptalca bir fikirmiş dedim, kaale almadım diyelim. düşünme hakkına saygım var, aptalca konuşsa da konuşmasına itirazım yok ama aptal olduğunu düşünüyorum. Normali bu bence. toplumda saygı kişi sayısıyla orantılı, o da çok sinir bozucu. biri islama laf etse saygı duyacaksın inanç vs. denir. Biri kalkıp da ben farelere tapıyorum bence bütün dünyayı onlar bir deney için yarattı derse kimse kalkıp buna saygı duymaz dimi? bsg derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Böyle boşboğazca konuşan insanlara da diğerlerinin öküz demeye hakkı var mesela. Sağlıklı sosyal etkileşimler için saygı göstermek zorundadır insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben bu adamın neyine saygı duyiim şimdi ha, söyleyin, beyler ağalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Saygı duyma zaten, göstermen lazım o ayrı bir şey. Ben de sana zerre saygı duymuyorum ama terbiyesizlik etmiyorum ayda her gördüğümde offtopic olarak sataşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gösteririm ama elletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kişisel saldırı amaçlı söylemediğin sürece benim hakkımda ne düşünüyorsan söyle. kafan çalışmıyor, öküzsün de sorun değil, söylemezsen darılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 madem ahlakla ilgili bişi saygı o zmn ahlak anlayışı herkesin aynı diil fln filan ama ben şöle düşünüorm desem o adamda sen bunu düşünüosan aptalsın bnce dese karşımdaki insanın iletişimle ilgili sorunlarından dolayı gerizekalı olduğunu falan düşünürüm ve iletişim kurmaktan vazgeçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nileppezdel said: Böyle boşboğazca konuşan insanlara da diğerlerinin öküz demeye hakkı var mesela. Sağlıklı sosyal etkileşimler için saygı göstermek zorundadır insanlar. +1 oha nilep.e katıldım bi konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @myshkin Saygı göstermek zorundayız bence. Nedenine gelirsek toplumda çeşit çeşti insan var, bin türlü inanç ve saçmalık var. Bazen doğru ve yanlışdan öte insanlar bazı tercihlerde bulunur mesela inançlar gibi. Bu noktada çıkıpda aptalca düşünüyorsun demek adamın suratına ne ifade eder ? En fazla gerilim ortaya çıkar, toplumsal huzur bozulur, anarşi meydana gelir. Hadi diyelim sen adama aptalca düşünüyorsun aptal bir fikre sahipsin dedin ne oldu hadi diyelim oda sana aynısı dedi bencede sen aptalca düşünüyorsun gibi. Ne olacak ne geçdi elinize ? Anlamsızca bir eylemde bulundunuz. Ha ortaya fikrini koyar hatalı düşündüğünü belirtir adam düşünmesi için bir şans verirsin. Ama aptalca bir fikir bence bu demekle sadece adamı ve ortamı gerersin. Kaldı ki sana birilerinin aptalca düşünüyorsun demelerinde herhangi bir mahsur bulmuyorsun diye, karşındaki insandanda aynı beklentiler içinde olmak çok yanlış bir düşünce. Sağlıklı bir iletişim kuramassın herşeyden önce karşındaki insan ile, seni ciddiye almaz adama hakaret ediyorsun, istediğin kadar haklı ol haksız duruma düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar