Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen yardım?


Turko24

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle lütfen yardım cart curt diye konu açılmaz konu açmadan önce hatta buraya üye olmadan önce Kullanıcı Sözleşmesini okuman gerekirdi.

10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir.

Sonrasında.. bu soruyu zaten alttaki başlıkta sordun bilen sana cevap verir ama sorularına daha hızlı cevap almak istiyorsanda Arama butonunu kullanabilirsin.

Soruna gelincede bilmiyorum Knightta nasildi FPS ekran görüntüsü değil AOC'da karakterini enseden, yandan, dizden, önden, önlü ve arkalı görebiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...