Mors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dizide bazen bi fransız şarkısı çalıyolar dün denk geldim çok güzel bir şarkı kim söylüyor şarkının adı ne? melodisi mustafa sandal ın isyankar şarkısının melodisine benziyor
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yuh isyankar dedin arkadada isyankar calıo (tv den gelio) bende Lise defterinin müziklerini arıyorum topic açmaktan iyidir hiç değilse kirletmemiş oluruz forumu :) lise defterinin müziklerine nerden bulabilirim?[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kırtasiyede [i]*kaçar*[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kırtasiye :)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi öff bitirdiniz beni. beni bilem geçtiniz bu berbat (espiri demeye bile dilim varmıyor) şeye[signature][hline]
brokenrhythm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 mustafa sandal - isyankar parcasinin alt yapisi panjabi mc - mirza dan calinti.diziyi izlemiyorum ama bu iki sarki arasinda hirsizliktan ileri gelen yakin benzerlik var.istersen msn den gonderebilirim
Öne çıkan mesajlar