Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu şarkı bi acayip ya acayip bi kalite var. Adamın çok güzel söylemesinden olabilir. Bana bu tarz parçalar lazım[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o nadir bulunan türde parçalardan olduğu için o tarz diince pek bişi gelmio benim aklıma.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 birilerinin gelebilir tabi beklemek lazım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 stairway to heaven bard's song geldi benim aklıma birden gary moore dene eminim beencein şeyler olcaktır[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 "When a Blind Man Cries" ve "Lalena" var Deep Purple Twisted Sister - The Price Accept - King Savatage - When the Crowds Are Gone ... .. .[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 soldier of foritune yönetir,du bi dinleyim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar