egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fortunanin mafya olup yerine namelessi mafya olarak canlandirma sansi varmi ispanak? kesinlikle bu bir suclama degil ama merak ettim boyle bir rol varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya olabilir neden olmasinda fortuna oldukten sonra tunca soylerdi fortunanin reviveri harmoniumdu mafia degildi kesinlikle yani fortuna kesin townie namelessta kesin townie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://i338.photobucket.com/albums/n440/echosreturn/Facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 shadow oyun sonunda buyuk olasilikla son gulen sen olcaksin abi çok merak ediyorum neyin nesisin ya garanti ozel bisyin var ama nedir yani lady of pain mi gonderdi basimiza seni nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 egoyagmur said: fortunanin mafya olup yerine namelessi mafya olarak canlandirma sansi varmi ispanak? kesinlikle bu bir suclama degil ama merak ettim boyle bir rol varmi? yok çünkü harmonium reviver demiş. ayrıca mafia neden watcher'ı revive etsin ki? akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kendisinin yerine mafia olarak revive edebilir mi diye dusundu yani fortuna mafia idi nameless dirilince mafia watchera donustu ama tabi kimse ondan suphelenmicekti senin mafia olduguna dair kurdugu teoriden ilerledi muhtemelen ilk turn ikinizinde ayni kisiyi seçmis olmasi(ki ilk turn en kuçuk çakisma olasiliginin oldugu turn) ve namelessin direk adamin en cok suphelendigi kisiyi temize çikarmasi killandirdi adami tabi ama oyle bi olasilik yok nameless bu turn kesinlikle temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mafya olarak resleyebilirmi diye dusundum ama bu agir komplo torilerim hep fail oluyor cok sacma oldu bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ShadowFury said: http://i338.photobucket.com/albums/n440/echosreturn/Facepalm.jpg +3179823179831279132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ne diosn ego ucunbiri dersen ben varim ama adam dun gece seni korudugunu iddia eden bi doktor yani doktorunu kesebiliriz yanlislikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi ben ShadowFury'nin söyledikleri baz alıyorum. adam Fortuna masum dedi, ispanak mafya dedi, Sixoms mafya dedi. zaten 1-2 sayfa evvel bu iki isimden şüpheneldiğimi de söyledim. ShadowFury'nin yalan söylemek için sebebi olduğunu sanmıyorum, tabii şu var adamlar dabusu recruit etmiş olabilir ki inanılmaz fantastik olmuş derim haha. linç oyu: Sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 eger sixoms mafia çikarsa shadow dedektiftir katiliyorum, senden daha çok supheleniyorum ucunbiri ama haklisin su oyla linç oyu: sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 linç oyu: sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sixoms mafya cikarsa ispanakda mafya demektir.hala aklim almiyor bi oyunun bukadar kolay olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 evet okudum şimdi. bittus ve egoyagmurun townie olduğundan emin olduğumu söylemiştim. yine daha önce söylediğim gibi ucunbirinin bu tur ölmemesinden baya bi şüphelensem de resim olayı ve son postlarındaki kurtulma çabaları dolayısıyla ispanaka veriyorum oyumu. beni linç ederseniz de canınız sağolsun ama umarım önce ispanaki yollarsınız. eminim onun mafya olduğuna. #linç oyu: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gerçi bu tur bittus korumuş ucunbirini şimdi gördüm. ama yine de bu onun rolünün doğru olduğunu göstermiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben teorimi kurdum ya ben millerim dedektif beni arastirdiginda mafia çikiyorum bunu nasil kanitlicam tek sansim shadowfurynin dedektif olmasi gerçekten ve sixomsun xaositect çikmasi o halde belki bana inanirsiniz babacumun takimina ilk darbeyi ben vurdugumdan o zaman durum su olur mafia 2 kisiyle baslar aralarindan biri recruit yapabiliyordur aramizda recruitler vardir suanda gorucez bakalim sixomsun mafia çikmasi için dua ediyorum suan yoksa oyunu kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 basit ve gerçekçi olmayan savunmalar bunlar. eminim senin mafya olduğuna. sen öldüğünde oyun büyük ihtimal ile biticek zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ıspanak çok kıvranıyorsun abi.. ben ucunbiri ve nameless'ın düşüncelerini bekliyorum. hatta ortak hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. siz de görüşleriniz paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 valla gerçekçi bisy ortaya nasil koyayim ki ben bile bilmiyorum shadowfury dedektif mi ben miller miyim vs miller oyunculara soylenmez zaten miller olduklari ama townielere her yerde yardim ettigim yadsinamaz olabilecek tek kanitim aktifligim ve vagonculuktan uzak durusum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bittus said: ıspanak çok kıvranıyorsun abi.. ben ucunbiri ve nameless'ın düşüncelerini bekliyorum. hatta ortak hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. siz de görüşleriniz paylaşın. aynen abi bir dakika inkar etmem suan bildigin kivraniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu el beni linç ederseniz de bi sonraki el ispanaki linç edin lütfen. egoyagmur, shadowfury, bittus ve nameless'in rollerinin doğru olduğuna inanıyorum ben. bu kadar townieyle alırız zaten oyunu her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi sen mafia çikmazsan ben zaten townie oluyorum gene normal, ikimizi ayni kisi mafia ilan etti? mafia çikarsanda kim dusunsunki suan senin yazdiklarini linçten kaçinmaya mi çalisiyorsun samimi misin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 linc oyu x2: ucunbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sixoms said: bu el beni linç ederseniz de bi sonraki el ispanaki linç edin lütfen. egoyagmur, shadowfury, bittus ve nameless'in rollerinin doğru olduğuna inanıyorum ben. bu kadar townieyle alırız zaten oyunu her türlü. sen townie isen shadowfurye nasil guveniyorsun ya bisyler donuyor ama ne shadowfury bizi keklemiyosun dimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ispanak ve sixoms ikinizdende destekbekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar