nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 six ohms safgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahaha sixoms:D balik o halde ya bittus nameless egoyagmur ucunbiri? ucunbiri=uc+bir=4 mu yapti dicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 *lessie bize bir şey anlatmaya çalışıyor* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 şu balığı çözersek ona vagon yapalım derim eğer vagon tutmazsa da sixoms ve ıspanak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi shadowfuryde dedektifse insaf ama 50 bin tane ozel rol olamaz ki townielerde, eger oyle ise mafialarinda ozel rolu olmali recruiterlarsa gayet suan bu 7den 3u 4u bile mafia olabilir. bu gece oyun biticek ya her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nameless said: şu balığı çözersek ona vagon yapalım derim eğer vagon tutmazsa da sixoms ve ıspanak gg abi niye baliga vagon yapiosn manyak misin yapacaksan bana veya sixomsa yapman gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://img689.imageshack.us/img689/5513/awqedsqd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bittustan herkes eminse ucunbirini kesme taraftariyim, 3 tane koruma rolu fazla bi townie takimina sixoms istiyorsaniz onada girisebiliriz, belki babacumun takimindan olabilir. ama kesinlikle smokeun takimindan oldugunu sanmiyorum ancak recruit varsa, bittusada guvenemeyiz yani bittus eger benim recruitligimi iddia ediosan seninde recruit edilmis bi bodyguard olma imkanin var sonuç: recruit varsa siçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ShadowFury said: http://img689.imageshack.us/img689/5513/awqedsqd.jpg AHAHAHAHAHAA FOURTUNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ShadowFury said: http://img689.imageshack.us/img689/5513/awqedsqd.jpg OH BE LAN! "four tuna" olduğunu gördüğüm an anladım söylememek için biligisayarın başından kalktım oh be allah razı olsun paint'in dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oyunla alakasız : ADSHUASDUASDASD OLM SÜPER RESİMLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ıspanak abi, benim kanıtıma inanmadın mı? ben şahsen şu an senin mafya olduğunu düşünüyorum. hala ucunbiri ve bana yüklenmeye çalışıyorsun. az kaldı oyumu sana vericem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 AHAHAHAHAHAHAHA FOUR TUNA ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahahahah shadowfury ahahahahah fortuna'nın çarkında qqqqeeBBBeeRRrr sdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bittus said: ıspanak abi, benim kanıtıma inanmadın mı? ben şahsen şu an senin mafya olduğunu düşünüyorum. hala ucunbiri ve bana yüklenmeye çalışıyorsun. az kaldı oyumu sana vericem artık. abi uzgunumde senin linç oyunla yalan solicek degilim sen ilk gece buyseyi koruyorsun, ikinci gece veya sonrasinda recruit ediliyorsun. geçen oyun spyronun townie oldugnu dedektif herkese soyledi. oyun sonunda dont fuck with ninjas resmini spyro koydu ve oyunu kazandi recruit imkani var diyorsan oyunda soyle bir senaryo gerçeklesmis olamaz mi? bunu mu iddia ediyorsun. Eger bunu soyledigim için bana linç oyu veriyorsan zaten recruit edilmissindir. Senin mafia olma ihtimalini soyledigim için benden kurtulmaya çalisiyorsundur. hayir yani ortalikta "recruit var, ego recruitsin! Ispanak recruit edilmis" diye gezinen sensin. Neden senin recruit edilmis olamiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ayrica mafia oldugunu soylemiyorum, olma ihtimalin gayet mevcut recruit var ise oyunda diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ispanak said: ayrica mafia oldugunu soylemiyorum, olma ihtimalin gayet mevcut recruit var ise oyunda diyorum. ahmet çakar hareketi yaptın. linci hakediyosun ağğbi. bu arada ıspanak güzelce kendine güven sağladı ama onun recruit edilmiş olma ihtimali de çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi ben hala cepten giriyorum simdi kimler yasiyor 6 kisimiyiz ispanak bi listelermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 benim söylemeye çalıştığım, sen ve egoyagmur ilk günden sonra saçmalamaya başladınız. mesela egonun gazıyla linç ettiğimiz 2 kişi de townie çıktı. bunu gözardı mı edelim yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 buyse'de mi townie çıktı ya resmen kendimizi bitirdik. smoke'tan baştan beri şüpheleniyodum zaten kaç kere yazdım dinlemediniz. okuyorum şimdi son sayfaları birşeyler yazıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi ben su oyunda mafia olsam egoyagmur açikladigi anda egoyagmuru recruit ederim bu bir ikinci olarak geride kalmamis kisileri recruit ederim elimden geldigince, ki bu ben oluyorum zaten. egoyagmur dahil herkes guveniyordu geçen el. yani bu gece kendimi recruitlerdim her turlu. Not: son olarak sixoms mafia ise helaller olsun diyorum baska bisy demiyorum adam guzel oynamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 madalyam da hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi egoyagmurun linçlerini goz ardi edin demiyorum hatta mesajini okumadan once egoyagmuru recruit ederdim mafia olsam dedim zaten ama sen mafia olsan bittus, egoyagmurdan sonra kendinide recruit etmezmiydin? Kimse bu oyunda watcher fln beklemiodu o yuzden nameless olene kadar recruiter goz onundeki adamlari hiç dusunmeden recruitlemistir. Nameless oldukten sonrada zaten rahat rahat recruite devam etmistir. Bu gece recruitini arkalardan seçecektir sadece. hayatta olanlar Nameless: Watcher(kesin olan tek kisi) bittus: bodyguard egoyagmur: Doublevoter ucunbiri: doktor ispanak: vasifsiz koylu. eger shadowfury dedektifse "miller" yada belki mafia. sixoms: vasifsiz koylu(bi ozel rol iddiasi olmadi hiç) yada mafia shadowfury: dedektif veya dedektif ayagina yatan bi dabus(kesinlikle en garip rolu oyunun, yani bi olayi var ama oyun sonundan once ogrenemicez kesinlikle)(ben dedektif olduguna inaniyorum kendisinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 harcadınız benim gibi adamı sürünün şimdiaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar