Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu arada bittus cenx'e oy vermedin. cenx mafya çıkar da sen ölmezsen zaten hersey açığa çıkacak. neyse tunca gelsin de başlatsın bakalım geceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aslında cenx'e oy verecektim de sayınca 6 olduğunu gördüm. o durumda verseydim de yine "bak mafya ama oy verip sıyrılmaya çalışıyor" diyecektin. kılıf bulmak kolay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ayrıca dikkatini çekerim ben HİÇ BİR infazda oy kullanmadım. kontrol edebilrsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o da iyi taktikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 neyse ak döt kara döt belli olacak gibi bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hayirli ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buyse seni ipten aldim bu kiyagimi unutma. Mafyaysan beni vurma :d bodyguard koru beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bu arada olursem bidahaki turlari hizli gecinde yeni oyun baslatalim babacumsuz sarmadi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Günlerdir bu labirente kısılı kalmış harmonium üyeleri sınırlarına yaklaşmak üzereydiler. Temkin ile paranoya arasında gidip gelen ruh halleri tartışmalara histerik bir hava katıyordu. Herkes birbirini yemeye başlamadan önce bir şeyler yapması gerektiğini düşünen egoyagmur, hedef gösterdiği kimsede çoğunluğu toplayamazken sonunda tartışmaktan yorulan kalabalığı, tartışmalara pek katılmayan cenxx'in şüpheli olduğuna inandırabilmişti. o sırada tartışmada olmayan, ateş yakmak için odun toplamakta olan cenxx ise lancelion ense köküne bir hançer sokana kadar halinden memnundu. cenxx'in ruhu çağrılıp gerçek kimliği sorulduğunda alınan cevap kimsenin hoşuna gitmemişti. Cenxx sıradan bir harmonium üyesiydi. Gün 3, gece. Özel rolleri olanlar ÖM atsınlar. Konuşmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj nie bana cenxx diosun abi sen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oyunu etkilemecek mesj Yaa cok ozur dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj. bu gece istanbula gidiyorum. 24 saat kadar olmayabilirim telefondan girme olayı dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 egoyagmur said: Oyunu etkilemecek mesj Yaa cok ozur dilerim :( sana demedim ben eğer senin suçunsa ölmem canın saolsun da nie 2 tane x konuyor nickime oyunun başından beri onu merak etmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gün 4, gündüz 1-Bu gece şanslı olmayı diliyordu. Geldiğinden beri her gece birini izliyordu ama şansı yaver gitmemişti. Nameless çalının içinde biraz kıpırdanıp daha rahat bir pozisyona geçti ve hedefini izlemeye devam etti. 2-Bu geceki hedefine erkenden karar vermişti. Gündüz'den beri gözü lancelion'un üzerindeydi. Çadırını lancelion'un çadırını görücek şekilde yerleştirmişti. Çoğunluk derin uykuya dalana kadar bekleyecekti. Bir gözü açık çadırın çıkışına bakarken uyuyor gibi yapıyordu. Beklediğinin aksine aradan bir süre geçtikten sonra lancelion etrafı kolaçan ederek çadırından çıktı ve kampın dışına doğru ilerlemeye başladı. Bunu fırsat bilerek hemen lancelion'u takibe aldı. Az yakında kampa bakan bir tepeye gidiyor gibiydi. Ama nedense tepenin arkasından dolaşarak tırmanmayı tercih etmişti. lancelion'un az arkasında beraber tepeye çıktıklarında bir ağacın arkasına geçip izlemeye başladı. lancelion sessizce bir çalıya doğru ilerliyordu. Neden lancelion'un bu kadar temkinli olduğunu merak edip çalıya doğru baktığında, kamuflaj olmuş bir şekilde kampı izleyen nameless'ı gördü. nameless'ın arkasından yaklaşan lancelion'dan haberi yoktu. "bir taşta iki kuş" diye düşünerek olacakları izlemeye başladı. lancelion iyice yaklaştığında "hey nameless napıyosun burda ?" dedi. Nameless şaşkınlıkla arkasına döndüğünde yüzüne çarpan bir yumrukla yere yıkıldı. "puhauha bunu hiç beklemiyodun değil mi ? efendim bana yerini tam olarak söyledi. burada olacağını biliyordum." Bir yandan konuşurken bir yandan da elindeki kılıcı biliyordu. "Şansın pek yaver gitmemiş ha ? Bir watcher olarak pek başarılı sayılmazsın. Neyse işimize dönelim. Bu gece kimse ölmezse ortam bu kadar kaotik olmaz değil mi ?" nameless gözlerinde bir ateşle hançerini çekip lanceliona doğru atıldı. lancelion'un biraz dengesi bozulsa da buna hazırlıklıydı ve kılıcını nameless'ın karnına sokmayı başardı. İzleyici doğru anın geldiğini farketti ve arkasından yaklaşıp hazırlıksız lancelion'un başını gövdesinden ayırdı. "Bu babacum içindi seni manyak oç". Nameless'ın da hala nefese aldığını farkedip onun da işini bitirdi. "Bu da davamız için". 3. gece ölen Nameless Harmonium Watcher, Lancelion ise xaositect idi. Gün 4, Gündüz Hayatta kalan oyuncu sayısı : 9 Linç için gerekli oy sayısı 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 "YOU FOOLS !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha ne tur dönmüş gece yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kaoscular nameless'i, anarşist ( ya da anarşistler, acaba kaç tane kaldı? ) lancelion'u öldürdü benim burdan anladığım. Watcher heralde dedektiftir. Lancelion'un mafya olduğunu size söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha lan dedektif gg oldu, lancelion olsede townilerin azina s.... gider ayak simdi lancelionun mesajlarini takip etmeliyiz oncelikle(bence) ilk aklima gelenler 1-lancelion efendimiz yerini soyledi dedi namelessa saldirmadan once, bu recruit olduguna dair bi ipucu olabilir bence. 2-namelesstan once yeterince ozel oyuncumuz vardi suan 9 kisiyiz geride min. 2 mafia daha oldugunu saniyorum(biri babacumun takim arkadasi, digeri lancelionun masteri) kalan max 7 townieden ego doublevoter bittus bodyguard ucunbiri ise açiklamasi zararli olabilecek bir rolu oldugnu soyluyor. Bu rol vigilante degil kesinlikle. Doktorda oldugunu sanmiorm bodyguard doktor yerine geçer genelde. geriye max 4 vasifsiz townie kaliyor ama çok ilginç bi skitzo bi dedektif bi doublevoter bi bodyguard bi tane unknown special role biraz fazla degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://img8.imageshack.us/img8/1200/asdasddo.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bize bişi anlatöaya çalışıyor... acaba ne? :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 2 eldir townie linç ediyoruz yalnız. ah ego ah 2 oldu bu ya. yazık olmuş cenxe, dün bakamadım ben. gerçi mafyadan birinin ölmesi iyi olmuş ama oyun çok karıştı, argüman doldu her yer. okuyunca da hepsi mantıklı geliyor şahsen. tunca güncel bir liste koyabilir misin yine hayatta kalanlar kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj AHSDHASDHUASDHUASDHUASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 benim mafia oldugumu iddia eden biri daha listeyi yeniliyorum hemen du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bi skitzo bi dedektif bi doublevoter bi bodyguard bi tane unknown special role bi dabus dedektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar