ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 6 oy gerekiyor 2 oy buyse(ucunbiri ve ben) 2 oy fortuna(buyse ve lancelion) 2 oy lancelion(fortuna ve nameless) egoyagmurun seçtigi gider ben buyseden donmicem yalniz haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ispanak said: He birde senden suphelenmedigimi soylemistim ama bi mesajlarini kontrol ettim, bana linççi diyen arkadasi gorelim birde Buraya dikkat ediyoruz. Linç oyu cenxe. Peki neden. Asagida goruyoruz. ucunbiri said: linç oyu: cenx ucunbiri said: ucunbiri said: linç oyu: cenx Buyse said: şu oyları verirken iki kelime yazın da drama dönsün valla tamamen spyronun fikrinden yola çıktım, sessiz duran adam kesin mafiadır dedim, çömezim gerçi entrika bilmiyorum pek haha. Spyroya uymus megerse. Bilir misin ki spyro oyunlarinda ilk oyu nub mafialari oltalamak için atar. Nub mafialar kan kokusu alip atlasinlar hemen yakalayalim diye. Bak hatta bana yaptiginiz wagona spyro ne demis. Spyro said: vagoncuların çoğu ya mafya ya da noob.. daha elde kanıt yokken oyuna katkıda bulunan birine niye çullanıyorsunuz ya.. Neyse spyro hakli olmak zorunda degil ama wagoncularin mafialigina katiliorm. Simdi senin wagonlarini gorelim bakalim. 1. cenxti zaten. ucunbiri said: ispanak çok heyecanlı evet, var onda bir şeyler. linç oyu geri çekme: cenx linç oyu: ispanak 2 ucunbiri said: cenx said: kime wagon yapıyoruz? linç oyu geri çekme: ispanak linç oyu: sixoms haha, ne bileyim yabiri ölsün de oyun açılsın istiyorum. 3(nasil bir 3tur, nasil bir mafia mesajidir gorelim. biri olsunde oyun açilsin evet. kim için açiliyo oyun? ucunbiri said: linç oyu geri çekme: sixoms linç oyu: abilify 4-5 kişi ön planda kafamda onlardan birisi sixoms diğeri abilify, geri kalan üç kişiye de yazmıştım zaten. belli ki sixoms ilk günü atlatıyor. 4 sixomstan çektikten sonra birdaha sixomstan hiç bahsetmemende ayri bi guzellik bunlar ilk linçten onceki linç oylarin hea dahada konusmam, kanitlar konussun suda surada dursun nazarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lan fortuna ile aynı kişiye oy verdiğim için kıllandım şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 linç oyu geri çekme : fortuna linç oyu : buyse fortunadan emin değildim ama bu ucunbiri-buyse ikilemini kırmak her halükarda bi tane mafya indirtiyor, so go on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oncelikle bittus dan emin miyiz? Kerim skitzo idi. Bittus da townie.2 den fazla ozel rolu olan towni olacagini sanmiyorum. Aramizda ozel rolu olan birisi olsaydi anlardi bittus un yalan soyledigini ve tepesine binerdi.bu yuzden aramizda baska ozel rolu olan yok ve bittus masum. linc oyu geri cekme x2 : cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 linç oyu geri çekme : Lancelion linç oyu : buyse vagona hizmet ediyorum bu sefer. Lancelion hala gözüm üstünde unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 linç oyu geri çekme : Lancelion linç oyu : buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hm 4 oldu buyse.bende verirsem bitiyor.bi sn buyse nin eski mesajlarini inceleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Aksama kadar bekliyorum bittus dan killanan cikmazsa biniyorum buyse vagonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 buyse mafya çıkmazsa gg oluruz yanlız, gece de muhtemelen başta ıspanak olmak üzere ucunbiri'ni şüpheli görenlerden biri gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu arada biri shadowun olayı ne şu an oyunda açıklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ne oluyor lan ahahha bana niye döndünüz. bu arada ciddiyim townie olduğumda. benim vagonumu kim başlattıysa mafya odur. kesecekseniz kesin. ölümüm birşeye hizmet etsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi dediğim gibi. beni keserseniz mafya kazanmış oluyor bunu unutmayın. zeytinler için egoyağmur "HADİ VERİN SON OYU KESELİM" diye mesaj atmıştı. zeytinler ne çıktı hatırlayın. ondan şüphelenmem için bu yeterli değil mi? ciddiyim kanımı dökecekseniz dökün ama townie olduğumu da bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi ben mafya değilim ve emin olun önemli biriyim daha önce de söyledim bunu kendimi tehlikeye atıyorum dedim. ispanak ve Buyse'den neden şüphelendiğimi açık açık anlattım. ha şayet olur da Buyse townie çıkar siz de ürettiğiniz garip mantıkla demek ki ucunbiri mafyaymis der beni de yollarsanız gg olursunuz, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 egoyagmur said: Atin su son oyu hadi bu mesajı zeytinler için attı egoyağmur. hem özel etkisi olup hem bu kadar gaz bir adamsa, yanlış adamları dinliyorsunuz oy verirken unutmayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ucunbiri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buyse ben senin icin birsey demedim ki ne bu gaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senin için bir şey demedim ben, vagon yapıp duruyorlar sürekli birilerini dinleyip. gazman modunda herkes. 5 oy lazımdı sanırım kesilmem için. 4 şu anda. kes gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buyse kalmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bu arada seni kesersek neden mafya kazaniyor buyse.ozel rolun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Aciklama bekliyorum buyse 30 dakikan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 egoyagmur said: Bu arada seni kesersek neden mafya kazaniyor buyse.ozel rolun mu var? hayır özel rolüm falan yok. ama sürekli townieler ölüyor. kala kala kaç kişi kaldı. şimdiye kadar kim için durun kesmeyin dediysem townie çıktı. hep aynı adamların gazıyla oy veriyor millet. dediğim gibi ölümüm belki yaşamamdan fazla şey anlatacak kalan townie arkadaşlara. ondan son oyu verip öldürebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Peki sence kim mafya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hep aynı adamların gazı diye bir şey yok, akil yuruten sayisi az. yani millet üstüne gelmeye başladığı zaman "e kesin abi o zaman ne yapayım, townieyim ben aslında ama yazık olcak size" tarzinda bir savunmadan öteye geçemiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://lesserps.wikispaces.com/file/view/snake_tongue.jpg/102485023/snake_tongue.jpg *snake'S tongue, snake'S tongue.. Which one lİeS whİch one to trust..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar