cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ego yine karavana :) su gece sonuclanmadığı sırada offline olanları inceledinizmi ya biri liste yapmıstı yapmamısmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pls read more listeyi yapan kisi babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 anarsist misin lan basimiza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 babacumun listesini bi uplasanız ya. oradan bir şeyler çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 babacum mafya dedim doğru çıktı, bittus'a güveniyorum dedim doğru çıktı. baya güvenilir bir adamım ben ya sfdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: buy arada osso sixoms ve bittus henüz onlien olmayan üyeler bence bu 3 ü düz townie geriye kalanlar şüpheli hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: sixoms kerim bittus olivies nameless spyro osso fortuna bu adamlar sunucu öldüğünden beri online olmamış geriye kalanlar bugün online olmuş hep tunca said: Hayatta olan oyuncular(12): shadowfury ucunbiri bittus smoke ispanak lancelion buyse cenxx sixoms egoyagmur nameless fortuna Linç için gerekli oy sayısı: 6 ispanak 1 OY(ucunbiri) bittus 1 OY(buyse) buyse 1 OY(bittus) canlı listesi - babacumun listesi = shadowfury ucunbiri bittus smoke ispanak lancelion buyse cenxx sixoms egoyagmur nameless fortuna Listeyi babacum yaptığına göre listesindeki kimse babacumun grubundan değil. Dolyısıyla listesinde olmayanlardan en az birisi babacumun grubunda yer alıyor. Bence araştırmalarımızı burada yoğunlaştırmalı ve babacumun grubunu bitirmeliyiz. En azından gece ölümleri 1'e iner. Tabii bu üstü çizili adamların townie olduğunu göstermez, diğer mafyada olma ihtimalleri de var. O yüzden burda yazanları direk safelist kabul etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yalniz soyle bisy var babacumun yaptigi liste somut bilgilere dayaniyor acaba babacum takim arkadasini riske atar miydi onu listeye koymayarak? gerçi kim ugrasicak kontrol etmekle sikici is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Babacum bir takım arkadaşını oraya koyarak onun üstüne şüphe çekeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bende zannetmiorm gerçi babacum en bastan o listeyi yapmazdi oyle bi durum olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gina geldi artik birinde karar kilalim yoksa oyun kitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Babacumun bu listeyi yaparkenki amacı büyük ihtimalle dikkatleri üzerinden çekip listedekilere yöneltmekti, geçen el dedektif olduğu için ona rağabet de ediliyordu biraz muhtemelen bunu kullanmak istedi. bu listede olmayan adamlardan en az 1'isi mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 shadowfuryide atmaliyiz bence yani planescape dunyasinda shadowfurynin rolunu ustlendigi yaratiklar, dabuslar, imgelemler yaratarak konusurlar herhangi bi adamin dabus kiligina girebilecegini(gerçi planescape tormentta anarchlardan biri zombi kiligina giriyo, dabus daha bile kolaydir belki:D), girebilse bile imgelemlerle konusabilecegini sanmiyorum? o yuzden shadowfuryide silinmeli bence listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o liste aktif olmayan listesi. townie su bu listesi değil. ondan ben yokum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 smoke ispanak lancelion buyse cenxx ucunbiri liste bu o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 O liste sadece aktif olmayanların listesi değil. Aktif olmasa bile babacum arkadaşını hedef göstermez. O yüzden o listede olmayan birisi babacumun mafyasındadır diyorum. Listede olanların en azından onun mafyasında olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Buyse said: o liste aktif olmayan listesi. townie su bu listesi değil. ondan ben yokum mesela. abi o liste yapilirkenki mantik pro-townie rollerinden birinin 2 gundur tuncaya yaniti vermedigiydi yani liste hala geçerli ama krustyde sunu soylemeye çalisiodu sanirim o listedekilerden biri ya mafia yada doktor dedektif fln yani tuncaya msj atmasi gereken bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayrica olay babacumun takim arkadasi olmaksa ben olmadigimi kanitlayabilirim rahatlikla Bkz daha ilk gun ispanak said: abi bu kadar bolunemezdik heralde ya ya sixomstan vazgeçicez ya abilifydan yada smoketan 3unu birden kaldirmiyo tren ispanak said: abi artik fortunasi fln kalmadi ya abilifya herkes ben mafya çikacagina inaniyorum, dedigim gibi inaktif ve agresif bir oyuncu gg abilify abilify ve babacum anarchlardi benim onlarin arkadasi olmama imkan yok adami direk ipe goturdugum için istiyorsaniz o sayfayida vereyim orada bana abilify mafya çikmazsa wagonlari biyerlerine sokcaz diyenler bile vardi o yuzden kara listeden kaldirimayi talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben kafamdaki isimleri söyledim ispanak ve Buyse. ve öncelikli olarak ispanak'a oy verdim bu ikisinden birinde yoğunlaşılırsa oyumu ona göre değiştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 *We Shall preVail..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://media.bigoo.ws/content/halloween/gif_ghosts/halloween_ghosts_63.jpg *MUrderer.. haS.. MUrdered..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 haha kara liste mi o yukarda yaptığınız? bak ya adamların arasında ilişki kurdum diye beni mimlemişler. çok yanlış adamlar kovalıyor bazılarınız mafyalar gün gibi ortadayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kim abi mafya? ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 *kill.. kill.. kill.. kill.. kill.. KILL!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yalniz biz yapmadik o listeyi o listenin mantigi babacumun kendi takim arkadasini listeye dahil etmeyecegi uzerineydi, ve fortuna yapti gayette mantikli geliyo neresine itiraz ediosn soylede bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar