Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 egoyagmur said: Bittus beni koruduysa babacum ve tayfasi beni oldurmeye yeltendiyse babacum olmus olabilir.bu durumda bittusdami olmeliydi rolü geregi? seni benim (tabi benim olduğumu bilmeden) koruduğumu düşünüp başkasına yönelmişlerdir. zaten 2 mafya grubu olduğuna göre babacum diğer mafya tarafından hedef alınmış. babacumun mafya grubu da kerimi indirmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bence egoyagmur karar vermeli yani yonlendirme yapmadigina kimseyi kendi amaçlari için oldurmedigine inanabilecegimiz tek insan o ama bittusu linç etmemeliyiz bence birakin birkaç mafia adama çatsinda gorsunler eb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayrica tunca pls daha ayrintili bi olum açiklamasi oradan hiçbsy anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben de çok anlamadım tunca'nın o mesajını. sınava gidiyorum demişti zira. bence herkes sakinleşsin bir tam açıklama alalım 2. gece tam olarak ne olduğuna dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oha bittus konusundan sonra bundada uzlastik bisyler yanlis ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tunca said: Gecenin karanlığında sessizce ilerliyordu. Hedefi az ilerideki çadırdı. Bu gece öldüreceği harmonium üyesi oydu. Şanslı piç diye düşündü. Burada kendi factionı'nın dışında daha şeytani bir güç vardı. Belki olacaklardansa uykumda tek bir darbede acısız bir biçimde ölmek daha iyi olurdu. Kafasını sallayıp tekrar hedefine yoğunlaştı. Çadırı açtığında, babacummostors içeride kimsenin olmadığını gördü. Ne yapacağını düşünürken çadırın köşesinde duran bir eşya gözüne takıldı. Şişe'nin ne ile dolu olduğunu farkettiğinde hafif bir hışırtı duydu ve her şey netleşti. "Hasss.." diyerek arkasına döndüğünde, gün içinde gözüktüğünden çok daha farklı gözüken bir harmonium üyesini gördü. "Demek küçük sırrımı öğrendin anarşik köpek." Xaositect yüzünde bir sırıtışla arkasına sana doğru döndü "Acaba sırada hanginiz var ? HAHAHAHAHAAAAA" dedi ve korkuyla uyandınız. Rüyadan yola çıkarak herkesin çadırını didik didik aradınız ve hala uyumakta olan kerim'i farkettiniz. kerim'in suratı ve boğazı morarmış, dili dışarı fırlamıştı. Zehir'ler konusunda bilgili olanlarınız kerim'in zehirlendiğine kanaat getirdiniz. Çadırın'da bulduğunuz bir günlüğü okuduğunuzda kerim'in düşündüğünüz kadar normal bir harmonium üyesi olmadığını öğrendiniz. Günlükteki girişlerin bazılarında bir annenin şefkati, bazılarında bir katil'in soğuk kanlılığı bazılarında ise bir muhafız'ın göreve bağlılığı göze batıyordu. Tamamen dengesiz hisler içinde yazılmıştı. Kerim harmonium skitzo'ydu, babacum ise anarcisht idi. Gün 3, gündüz. Linç için gerekli oy sayısı: 6 Ah laptopum calinmasaydi deli gibi tartisir yazardim ama cepten yazmak kasiyor. Babacumun olumune bakarsanız harmonium oldurmus yaziyor. Bu konu ustune biraz kafa yormalıyız bittus un dogru soyledigini anlayabiliriz.fakat hala cozemedim gecen tur bittus ozel rolum var diyince mafyalar neden onu oldurmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 diyorum abi konusan herkes townie sanırım. sixoms lanc falan bizi yiyor ayak üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 said: gün içinde gözüktüğünden çok daha farklı gözüken bir harmonium üyesini gördü. "Demek küçük sırrımı öğrendin anarşik köpek." yok abi öldüren mafia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 @egoyagmur herkes görünüşte harmonium üyesi zaten. sen yanlış anlıyosun bence o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 benden şüphelenme sebebini açıklarsan cevap vermeye çalışırım buyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 O zaman herturlu bittus yalan soyluyor. Bu mafyalar salakmi ozel rolu oldugunu aciklayan bittus u oldurmedi ya da bana saldirmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet o enteresan bi durum. çünkü senin oyun 2 sayıldığı için rolünün gerçek olduğu kesindi. bittus'u öldürmediler hadi de seni neden öldürmediler ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 egoyagmur said: O zaman herturlu bittus yalan soyluyor. Bu mafyalar salakmi ozel rolu oldugunu aciklayan bittus u oldurmedi ya da bana saldirmadi? ya böyle düşünmen normal tabi. ben de şaşırdım neden öldürülmediğime. gözden kaçırmış olabileceklerini düşünüyorum. ben rahatlıkla yazdım çünkü açıklamak zorunda kalabileceğimi düşündüm ama açıklamaya fırsat kalmadan infaz gerçekleşti. ben zaten gece ölmeyi bekliyordum ama gözden kaçırmışlar o açıklamamı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ama yani dediğim gibi ölürken yanımda götüreceğim mafyalardan dolayı içim rahat. ölmem çok koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sixoms said: benden şüphelenme sebebini açıklarsan cevap vermeye çalışırım buyse. yok hep aynı adamlar konusuyor birbirimizi yiyoruz. suskunlar mafia gibi gelmeye başladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ancak gelebildim eve. keşke bittus açıklamasaydı rolünü. ben güveniyordum ona. mafya olmadığı belliydi. şu anda şüphelendiğim birisi pek yok gibi ama mesajları inceleyeceğim asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Smoke suphelendigim isimler arasinda.ama hala inaktif.belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu tamamen inaktiflerden biri veya birkaçı mafya çıkarsa ayıp olucak cidden. böyle oynamanın bi olayı yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Fortuna said: Bu dabuslar lady of pain'den feyz alıyorlar mı? Yoksa kafalarına göre mi konuşuyorlar? Yani dabus'a bir bilgi geliyor "hebe hebele hebele" diye, dabus da bunu resmedip bize mi söylüyor? Yoksa dabus da senin benim gibi hiçbir şey bilmeyen adam, kendi kafasındaki şeyi çiziyor mu? Muhtemelen 2.sidir ama gene de bir sorayım dedim. Oyunda aktif olmayan bulmacalari cozmeyen tartismayan birisi dabuslarin bilgi alip almadigini tabiri caizse etekleri tutusurcasina soruyor. Fortuna yi tartisalim biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pazardan beri iş için allahın dağında olduğumdan hiç giremedim patiye. şuan bu mesajı atmak için girdim ama yarın sabahtan itibaren direk 7/24 online olucam tekrar. Benden şüphelenicekseniz de yarından sonra şüphelenin mümkünse. Son 3 oyundur mafyaydım. Bu oyun azıcık townie olmanın keyfini çıkartayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben aktifim, 1 sayfa önce postum da var. Sadece kimsenin bilmediği birşeydi ve postum olsun istedim ki inaktiflik suçlamaları ile karşı karşıya kalmıyım diye. Bütün yazılanları okudum şu noktaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 4 sayfa oldu o post geçeli :] okuyosan neden sürekli yazmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ya yazıcak birşey bulamıyorum kimsenin ne olduğundan emin olamadım, olsam birşeyler yazarım. Kimseyi sebepsiz yere suçlamak da istemiyorum öyle birşey ancak mafyaların işine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi arkalarda kalip unutulmak mafyalarin daha çok isine gelir sonuçta konustukça goze batio oyuncular ve mafianin asil korkusu gunduz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 linc oyu x2 : cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar