ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben bittusun söylediği kişi olduğuna inanıyorum, buna rağmen ispanak ve Buyse'nin yine paralel olarak bu adama yükleniyor olmaları da benim tezimi güçlendiriyor. adam da gittikçe delleniyor haha :) kişisel bir derdim yok kimseyle ispanak öyle capsli atarlar yapmana gerek yok yani kesçekseniz kesin ulan şeklinde. ben inandığımı dile getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ilk gece random birini korudum. kimsenin hakkında hiçbir fikrim olmadığı için Buyse'de karar kıldım. ikinci gece ise egoyagmuru korudum. double voter olduğu için. gerçi onun hedef gösterdiği kişi townie çıktı. ayrıca mafyanın egoyagmur yerine kerim ve babacum'u hedef almış olması (ki babacum diger mafya tarafından hedef alınmış) biraz garip geldi bana. yani şu an iki kararımın da yanlış olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tamam, inşallah kesersiniz beni de bittus'un bu gazıyla ne olduğumu görür sonraki gün onu kesersiniz. townie'lerin son kazanma şansı bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi ben kerime atar yaptim adam olu olmasina ragmen gelip bana saldiriyor hayir oldugunu bilecek kadar okumayan bi adamin beni suçlamasi nasi bi saçmaliktir ya ben herseyi herkesin soylediklerini 3er 5er okuyorumda konusuyorum her zaman daha kimse bana haksizsin soylediginde diyemedi ayrica bittustan oyumu çektim ve onu savundumda. suan biraz supheleniyorum açikladigi için ama suphe sadece. oy flnda vermiorm sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 okudum bütün sayfaları, resmen bi garip hale gelmiş oyun. fena karışık her şey. tekrar bi göz gezdiricem ama 1 numaralı şüphelim Buyse benim de şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tamam abi. bittus'un önderliğinde buyrun kesin beni. ciddiyim. townie olduğumu görünce bittus'u keseceksiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tamam bittus sana inaniyorum ama buysenin mafialigindan yuzde 100 eminim dedin townie çikarsa sonuçlarina katlanmaya razi misin oyleyse desteklerim seni hos bu gece oleceksin muhtemelen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu arada resim olayı falan vardı noldu o? smoke da yok ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 %100 emin değilim tabii ki.. ama şu an gözümde en şüpheli kişi kendisi. çünkü o kadar açıklamama rağmen hiç şüphe etmeyip olabilir ya da olmayabilir demeden oyunu geri çekmemiş durumda. townie olsaydı en azından bu riski göze almaya çekinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu gece ölürsem de birilerini yanımda götürmüş olurum. yanlarına kar kalmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çekmem abi oyumu. tek bir oy da olsa o orada delil olarak kalacak. ben öldükten sonra anlayacak insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o da dogru sonuçta sana saldiran mafiada seninle birlikte oluyo kanin bosa akmicak dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 iyi de mafya ölmemek için öldürmez bittus'u sonra bize kestirmeye çalışabilir. bi sonraki gün ölmemişse direk şüphelenicez sonuçta. çok sağlıklı bi durum olmadı yani bu rolün açıklanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sixoms said: iyi de mafya ölmemek için öldürmez bittus'u sonra bize kestirmeye çalışabilir. bi sonraki gün ölmemişse direk şüphelenicez sonuçta. çok sağlıklı bi durum olmadı yani bu rolün açıklanması. ben sizden daha tehlikeli durumdayım merak etme. sonuçta gece birini koruyacağım ve onun yerine ben ve mafyalar ölecek. her türlü sizin tankınız oluyorum ben. zararı da her türlü mafya görecek. ölmek benim çok umrumda değil zaten. birkaç mafyanın ölmesinin yanında benim ölmem pek sorun olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kardeşim elit bodyguard isen sen sana saldıran adam ölmez. senin koruduğun adama saldırırsa ölür. ha elit bodyguard deilsen orasını bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oyuun gidişatını etkilemeyecek mesaj you lose.. http://mimg.ugo.com/201003/38747/whiplash2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tunca güncel bi durum yazsa güzel olucak aslında. inaktiflerin gelip gelmeyecekleri de belli değil. en azından daha net görürüz durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cenx said: kardeşim elit bodyguard isen sen sana saldıran adam ölmez. senin koruduğun adama saldırırsa ölür. ha elit bodyguard deilsen orasını bilemem cenx napiosn abi?seriously wtf r u doin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayrica edit yassah biliosndur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 imla düzelttim sonra ah ben ne yaptım dedim. ama çpok geç kaldım özür. o deilde ne var neyi napıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Hayatta olan oyuncular(12): shadowfury ucunbiri bittus smoke ispanak lancelion buyse cenxx sixoms egoyagmur nameless fortuna Linç için gerekli oy sayısı: 6 ispanak 1 OY(ucunbiri) bittus 1 OY(buyse) buyse 1 OY(bittus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 edit yapmışsın onu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus beni koruduysa babacum ve tayfasi beni oldurmeye yeltendiyse babacum olmus olabilir.bu durumda bittusdami olmeliydi rolü geregi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 madem bittus'a bu kadar inandınız ya ıspanak gidecek ya da ben. ıspanak da townieyse benim gibi 3 townie birbirimizi yiyoruz helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayrıca elite değilim. o rolün nasıl olduğunu bilmiyorum. bana gelen mesajda böyleydi açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar