Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV'de İngiltere Premier Ligi'nden Sonra...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bundesliga ntv'de[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla pek iyi bi lig değil bence ama yine de güzel bi durum. en azından bi ligi daha böyle özetleri dışında canlı canlı izleyecez. ama bu yayınlar premier lig yayınlarıyla çakışıp azaltmak gibi bi olaya neden olacaksa işte o zaman kötü. onu da ayarlamışlardır heralde.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

umarım ayarlamışlardır bak kurt düşürdün içime söle bir durum da olabilir

ing. için parayı kısıp az maç alcaklardır veya fiyatı yükselmiştir fazla gelmiştir para onun yerine alm. da koymuşlardır.

sadece teori bu :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

allalla ben başka bundesliga biliyorum heralde, stutgartlı hertha berlinli bayern münihli leverkusenli son şampiyon bremenli cillop gibi bundesliga işte, hem trtnin yayını gıcıktı ondan bak ntv verince okay anlatınca nası zevkli gelecek bundesliga, hem premierdeki dandik maçlar yerine bundesteki güzel maçlar gelcek, iyi oldu iyi..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 06 Ağustos 2004 02:55 tarihinde demiş ki:
serie a zaten tv8 de yayınlanıyor..

abi sen onun spikerının anlatıgı mactan zevk alıo musun? ben $uana kdr ızledıklerımın hıc bırınden almadım $ahsen..ntv de olmasını ıstememın dıer yanı o ve goruntu kalıtesı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...