drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 tutma abi beni başladım bile klavyeden :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 abi siz beni çatlatmak istionuz heralde :) forume her girdiğimde 5 dk içinde yolum mutfağa düşüo sayenizde :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mangalda et pişirirken yanında buz gibi rakı eşliğinde gene buz gibi şalgam suyu.daha ne ister insan biraz da beyaz peynir kavun filan gibi mezelerden varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 *!zgrw için özel olarak yapılan +12 spellbook u masaya koyar ve insanların gözlerinin içine bakar* :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: zgrw, 05 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: abi siz beni çatlatmak istionuz heralde :) forume her girdiğimde 5 dk içinde yolum mutfağa düşüo sayenizde :) sen evde gidebilion ya biz cafede napcaz parada yok :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Fzoul_Chembryl, 05 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki: mangalda et pişirirken yanında buz gibi rakı eşliğinde gene buz gibi şalgam suyu.daha ne ister insan biraz da beyaz peynir kavun filan gibi mezelerden varsa... içki karıştırma :yapma:[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Xharloan, 05 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki: sen evde gidebilion ya biz cafede napcaz parada yok :) benim arkın yaptığını yap kafe sahibiniyle kanka ol ;)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bencede içkiye hayır, rakıya evet:lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 zgrw sen oldurecen beni :) zaten arkadaş duruo başında yarı fiyatına oturuoz bide onu yaparsak oha filan yani. drizzt sende çok saol :hrr:[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne demek :lol: es güzeli Adsl kardeşler 256lık var bende oyunlarımıda netten indiriom -ps2 için- mis gibi[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 zerre kadar içmişliğim yoktur. ama merak ettim şimdi, içmek lazım :)[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ben severim ama bayadır içmiyom canım çekti..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben aklıma geldikçe alır içerim çok da severim reklam olsun diye değil en çok da Doğanay şalgam suyunu severim.. diğer içtiklerimde ot gibi bişey kokuyo yani ağır bir koku geldi.. ama hepsi kokuyo demiyom yani 3-4 marka daha içmiştim onlar kokuyodu.. Doğanay Rules :)[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Erutan, 03 Ağustos 2004 15:57 tarihinde demiş ki: hehe bu şalgam suyu ekşi bişeymi? Öeh...[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Boojack, 05 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ne şalgam suyu ya sirke hükmeder Tek sirke içen ben değilmişim meğer eha.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 içtim tadı turşu suyuna benziyordu[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Xharloan, 05 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki: içki karıştırma :yapma: Neden? Yeşilaycı mısın?[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 şalgam suyunun vatanı adana mersindir arkadaşlar, gerisi şalgam suyu yaptım dese de boş, hele istanbuldakilerin tadı hiç bizim oralarınkine benzemiyor. ama çok canım istedi hemen gidip alcam şööle acılı acılı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Adana dürüm art1 ac1l1 salgam suyu!!! Hastas1y1m![signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 şalgam suyu değilde ben limon suyu cok severim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 tek başına mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 miğdem kalktı ne sirke nede şalgam suyunu severim bir kere içtim komaya giriyordum böyle iğrenç bir tat ile tanıştığım için ben çoğu insanın yaptığı gibi sabah kalkınca süt içerim :P şalgam sabah oha iüğrenc[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Of arada durup dururken canım şalgam çekiyo sanırım şartlı refleks tarzı bişiler oldu ekşi olduğu için. Aslında verseler sürekli içerim de sonra insanın içi kuruyo bi de 2 katı su içiceksin. Sonra da fazla sıvı almaktan sürekli idrar yollarında basınç oluo rahatsızlık veriyo tabi bilgisayarın başından kalkmak gerekiyo..(şişeye yapamam ben sonra şişeyi uzağa götürmen gerek kokar yoksa e şişeyi götürmeye gidene kadar git tuvalete yap)(çok mu tembel oluoz ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bizim bir komşumuz hediye etmişti 2,5 lt şişede garibim 3 ay buzdolabında durdu kimsede gidip açmadı :) Sonra atıldı galiba en sonunda[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Şalgam balgam gibi bişe zaten içince balgam yapıo. Haa tadına bişey diyemem çok güzel...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar