Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Selamlar arkadaşlar; Bir excel dosyasında 40 tane sütun var bunların hepsini ilk sütunun altına gelecek şekilde tek sütun'a çevirebilir miyiz? Yada böyle bir işleç var mı? Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Biraz araştırdım da tam olarak bulamadım istediğin şeyi. Normalde "=BİRLEŞTİR(A1,C10)" şeklinde yapabilmen lazım ama yan yana yazıyor tek satırda. Makro kullanmayı biliyorsan şurada işine yarayabilecek bir şeyler var. http://www.ozgrid.com/forum/showthread.php?t=75449 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2007'de macroyu yazacağım kısmı bulamıyorum :) allam sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 "how to merge multiple columns into 1 column in excel" diye arattım da epey sayfa çıktı, bak istersen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 şunu incele http://www.cpearson.com/Zips/MatrixToVector.zip AxB'lik matrix'i column'a çeviriyorsun yani.. bu arada orada Matrix dediği önemli bişi değil.. Özel bi fonksiyon değil yani.. Matrix olarak seçeceğin hücreleri seçiyorsun, sonra Formulas tabından >Define Name'e tıklıyorsun. oraya Matrix yazdığında o seçili kısım üzerinden işlem yapıyor. hepsi bu.. Matrix yerine adını Ahmet ya da Meriç'de koyabilrsin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 matlab ile yapıcaksan işte ne bilim data=load ('burada işte dosyanın bulunduğu yer ve adı C:Documents and Settingsdegistir.txt') [m,n]= size(data); data=reshape(data,m*n,1); gibi bişi olması lazım data=data' yapmak gerekiyor mu 2.satırdan önceşimdi düşünemedim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 En üst satırı kopyala abi sonra ilk sütünün bir alınta gel, paste special--- Transpose de. Tadaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 http://rapidshare.com/files/389999094/Hae_z_veriler.xlsx.html Veriler bunlar bunları A sütunun altına B sütunu sonra C sütunu sırası ile AN eklenene kadar tek bir dikey sütun yapacağım. Eve ancak gelebildim bir deneyeyim öncelikle verdiklerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 =KAYDIR(Matrix,MOD(SATIR()-SATIR($C$2),SATIRSAY(Matrix)),NSAT((SATIR()-SATIR($C$2))/SATIRSAY(Matrix)),1,1) hehe bu işe yaradı çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar