tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Planescape temalı bir mafya oyunu açacağım, ilgilenenler mesaj atsın yeterli sayıya ulaşınca başlayalım. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sigil'de ki karargahınızda gün sıradan başlamıştı. Orda bir tecavüz vakası burda bir hırsızlık. Harmonium loncasına üye olan sizler, Sigil'in polis gücünü oluşturmaktasınız. Multiverse'ün kargaşasının en yoğun olduğu, meleklerin ve şeytanların sokaklarda gezmesinin garip karşılanmadığı Sigil'de düzeni sağlamaktan sorumlusunuz ve loncanızın felsefesine sonuna kadar bağlısınız. Ancak bugün loncanızın Factol'u(lideri) bir cinayete kurban oldu. Suçluların izini karargahınızın yakınında az kullanılan bir portala kadar takip edebildiniz. Portalla ilgili araştırmalarınız sonucu outlands'e açıldığını, çift yönlü olduğunu ve anahtarının Styx Nehri'nin suyundan bir damla olduğunu öğrendiniz. Bu zor bulunan sıvıdan bir şişeyi temin ederek suçluları bulup adaleti yerine getirmek amacıyla portal'a girdiniz. Portal göz alabildiğine uzanan yüksek otlardan oluşmuş bir ovanın ortasında iki ağacın arasına açıldı. Derhal dört bir yana ayrılarak katillerin izini sürmeye başladınız, herkes farklı bir yöne dümdüz ilerlemiş olmasına rağmen bir süre sonra hepiniz ağaçların olduğu bölgeye geri geldiniz. Şaşırmış bir biçimde birbiriniz gördüğünüzde portal'ın anahtarını taşıyan üyenizin ölü bedeninin ağaçlardan birine asılmış vaziyette buldunuz, cesedi aradığınızda şişeden hiç bir iz olmadığını ve cebine bir not sıkıştırıldığını farkettiniz. Notta kan ile yazılmış tek bir cümle vardı: "KAOS HÜKMEDECEK". Aranızda bir veya daha fazla hain olduğunun farkındasınız ve buradan tek çıkış onları bulup anahtarı geri almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 baya ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Dağılın. http://shrines.rpgclassics.com/pc/planescape/images/characters/lady.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lady of pain gelcekse biz hiç oynamayalim ya setting bana ladyden korkmayi ogretti valla neyse i'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 add me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yıllarca bütün settingleri oynadım. ne alternty si ne fifth age i nede bi başkası kaldı oynamadığım. ravenloft dm liğide yaptım ama su planescape i bir türlü oynamak kısmet olmadı. aslında en ilgimi çeken settingdir kendisi. dm i bi arkadaş yokmu şunun bi masaüstünü oynayalım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oyun hakkında teknik bilgi isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ardethe yalvar oynatsin sana plane:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi birde bu oyunda rp yaparsak guzel olabilir aslinda gerçi oyun yurumez belki ama olurda yururse çok tatli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 settingi pek bilmiyorum da eğer sorun değilse ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 #anahtar sende: cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bende varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 RP şartı var mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben ilk defa oynayacağım, demin spyro'nun oyunu okudum çok hoşuma gitti. beni de sayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 biraz bilgi, AMA VARIM YAHU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben de oynamak istiyorum ama her ne kadar yalan söyleme yeteneğim iyi olsa da ilk günden kendimi ele veririm diye dert ettim kendime fasgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Setting'i bilmenize gerek yok, bilseniz hoş olur ama =). Rp'de zorunlu değil ama yine hafif planescape havasını yansıtsanız yine daha güzel olur =). 2 adet mafya factionu olacak, diğer roller ise jos'un oyununda olduğu gibi kapalı olacak. Oyuncu sayısı belli olduğu zaman daha detaylı bilgi veririm, 15-20 düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 beni de ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mafya factionlarından biri The Revoulutionary League(Anarchists) said: "Some bloods'll tell you that we fight for the freedom to do as we like. And I'll tell you that they're sodding addle-coves. "The dark of it is we're fighting for the freedom to believe as we like. "And here on the planes, berk, that's a whole lot more important." - Dalboc of the Nine Shadows, Anarchist priest of Lochost, explaining the dark of things to a clueless. diğeri ise The Xaositects(Chaosmen) olacak. said: "So chaos you seek? can not seek chaos, must find it" said: "Indeps are non-conformists, Signers are the centre of the Multiverse, Ciphers never think, us, well, we're...uhm...hey look, a dog... Bark! Bark! haha look at it run! hehehe...." - The same cutter, moments later Harmonium(Hardheads) ise townielerin ait olduğu faction. said: "You want to join our cause? Think this way." - Tonat Shar, inducting a new member into the Harmonium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 setting bilmemek sorun değilse ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 said: "So chaos you seek? can not seek chaos, must find it" bu chaosmen factionının yoda ile bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bende settingi bilmiyorum ama varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çok güzel roller var aklımda euhe bir an önce tamamlanıp başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar