Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 emk87 said: eğer internet bankacılıgın varsa kullanabilirsin hemen hemen hepsinde bu işlem var yok ben rage yapıyorum denedim bi kaç kere, özetliyim durumu; yatmışım evde uzanıyorum kucağımda leptop, işten gelmişim herşeyim bi tarafta atılı, giriyorum bankanın sitesine 345353 tane şifre giriyorum, zaten hiperaktiflik var o ekran klavyesinde Q klavye yaptığım halde hızlı hızlı yazamayınca sinir oluyorum oldu da becerdiysem cep telefonuna mesaj gönderdik diyo o sırada telefonu bulmam 15 dakika, seviniyorum buldum diye geliyorum meğer 1 dakika süresi varmış, sonra yazıyorum şifreyi telefonu gene başka yere götürüyorum, kaza bela giriyorum işlemi yapıyorum onay için mesaj gönderdik diyo telefona haa işte orda benim için internet bankacılğı bitmiş oluyo, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emk87 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 :) cok guzel ifade etmişsin kendini ama en guvenilir yol o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu arada gün içinde gittim avea bayine, selam ben lira mıdır nedir ondan alıcam dedim, tabi dedi yalnız NAKİT alışverişimiz yok sadece kredi kartı kabul ediyoruz dedi, haha şaka mısın nesin, gittim bakkaldan aldım bastım kağıt parayı oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çık bankamatikten yükle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 selam ben faturalı kullanıyorum. lily tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nayır ben Rasmon'a yazıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 farkettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 rasmon said: 19 yaşındaymış *azcık tokatladım *ama üzüldüm şimdi ABOWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 olm özel hayat, mahremiyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 R'yi küçük yazmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lilly said: R'yi küçük yazmışsın :D sen bilirsin said: Rasmon: *abov :D *işte o şu an *hacı *xxxxx *19 yaşındaymış *azcık tokatladım *ama üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 üzüldüm olm ne yapayım, hümanist bi kişiliğim var, hem o xxx kısmını da biliyo zaten lili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bilmiyorum xxxx kısmını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 rasmon msn iste arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 jeton geç düşünce editledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yazıklar olsun o jetona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar