Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Oyunda level kasarak geçirceğiniz süre hiçte uzun diil 2 haftada rahat 80 olunur casual bi şekilde bu sürede en fazla 20 kere gank yersin baktın adam sana takmış instance ı değiştirirsin olur biter öldüğündede zaman kaybından başka bişey yok 80 oluncada mini game mi bekliceksiniz bana mini game vs.dense open world pvp çok daha zevkli geliyo guild arası grup pvpleri falan daha çok hoşuma gidiyo zevk meselesi tabi bu herkes sevmeyebilir pvp serverını da ben üstüne para verseler pve serverında oynamam bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yunusemre said: katılmıyorum abi, pvp de adama genk yaptım, mob keserken ne kestim diye mutlu oluyorsan çok güzel ama gidip de tek başına level kasıyorsan, level kasacağın yerlerde saçma sapan yüksek level'lı herifler tarafından reskill'e bağlanıyorsan yemişim öyle pvp'sini de keyfini'de. Girerim bg'ye mini game'e adam akıllı keyifle yaparım pvp'yi murder count var biliyomusun? high lvl seni durduk yere kesmez, murderer oluyor guardlar yamultuyor. ayrica solo oynuyorum demissin, aoc solo oynanicak bir oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mp dısı her oyun solo oynanır. Aoc pvp serverinda oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben şuan solo oynamıyorum ama solo oynadım. pvp serverında da solo oynadım pve serverındada solo oynadım. gruplada oynadım guildlede oynadım her türlüsünü oynadım 2008'den beri... aoc pvp serverları pvp serverı değil artık gank serverı tek başına oynuyorsan pvp yerine gankla karşılaşırsın, grup halinde oynuyorsanda eğer önce bi hafif massive pvp olur ama sonra grubunda ganklanır. aoc da pvp: pve,rp yada pvp olsun tüm serverlarında mevcut, pvp serverları sadece işi biraz daha hardcore yapıyor. pve crom serverında açtığım char: Partyzan ismi Assasin 5k kill var pvp lvl5. Serverdaki siegelere katılıyorum, Border Kingdom Cimmerien End'de Gank ve Massive Pvp yapıyorum, Mini gamelere giriyorum. Yolda yürüyen adamları ganklayınca vicdanım sızlıyor, Noble Districe guilddeki bir low lvlin arenasını yaptırmaya gittiğimde 5 6 kişinin saldırması ve bana vakit kaybettirmesinden hoşlanmıyorum. Bu sebepler yüzünden Pve serverında oynuyorum ne zaman pve yapıcağıma ne zaman pvp yapacağıma ben karar veriyorum. Hardcore, pvp ve loot kelimelerinin yan yana gelmesinden hoşlanan biriyimdir bu yüzden Darkfall oynadım 8 ay ve hevesimi aldım. Hardcore pvp seven arkadaşlara Pvp Aoc serverı yerine Darkfall'ı öneriyorum emdiğiniz süt burnunuzdan gelmezse çok keyif alacağınıza eminim. Buralardaki hardcore oyuncu yazılarınızı biraz daha mmolara taşımış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan adamdan hala ses yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar