Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 evde 3 seri ansiklopedi anabritannica temelbritannica, yaklasik 50 lise ders kitabi, 100 tanede roman gibisinden sey var ingilizce turkce karisik bunlari nereye bagislayabilirim? tercihen anadoluya yardim kampanyasi olsun istanbuldan cok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Abi bole bişey buldum ama ne kadar ısıne yarar bılmem tabı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 birsürü kampanya olması lazım doğuya yardım adı altında[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sözlükte bir kampanaya vardı bi ara ama adını unuttum belki arasan bulursun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ok tamam soyle bisey buldum TNT Expres'in her yil duzenledigi bir kitap toplama kampanyasi var. Bu sene gerceklesecek kampanyada toplanacak kitaplar Cagdas Yasami Destekleme Dernegi vasitasiyla belirlenen Sirnak, Mardin, Tunceli,Adiyaman gibi illerdeki okullara dagitilacak. Ihtiyac duyulan kitaplar Cocuk Klasikleri, Hikayeler, Universite Hazirlik Kitaplari ve Dunya Klasikleri vb. Asıl onemli nokta surada ki: TNT, BU KITAPLARI KAPINIZA KADAR GELIP KENDISI ALIYOR. Yani yorulmaniza, vakit ayirmaniza gerek yok! 444 0 868 numarali telefonu arayip adresinizi vermeniz yeterli. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nerden buldun?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya ben kitap bagisi yaziyodum cikmiyodu demin kitap bağışı yazdim baska bi forumdan cikti usteki yazi.. telefonuda aradim pazartesi gelip aliyolar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 http://forum.yasar.mu/index.php/topic,4923.new burdan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bnde ole yazdım hueh bnm soledıım cıktı[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar