Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitap bagisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde 3 seri ansiklopedi anabritannica temelbritannica, yaklasik 50 lise ders kitabi, 100 tanede roman gibisinden sey var ingilizce turkce karisik

bunlari nereye bagislayabilirim? tercihen anadoluya yardim kampanyasi olsun istanbuldan cok[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Abi bole bişey buldum ama ne kadar ısıne yarar bılmem tabı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
sözlükte bir kampanaya vardı bi ara ama adını unuttum belki arasan bulursun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
ok tamam soyle bisey buldum

TNT Expres'in her yil duzenledigi bir kitap toplama kampanyasi var. Bu sene gerceklesecek kampanyada toplanacak kitaplar Cagdas Yasami Destekleme Dernegi vasitasiyla belirlenen Sirnak, Mardin, Tunceli,Adiyaman gibi illerdeki okullara dagitilacak.
Ihtiyac duyulan kitaplar Cocuk Klasikleri, Hikayeler, Universite Hazirlik Kitaplari ve Dunya Klasikleri vb.

Asıl o­nemli nokta surada ki: TNT, BU KITAPLARI KAPINIZA KADAR GELIP KENDISI ALIYOR.
Yani yorulmaniza, vakit ayirmaniza gerek yok!
444 0 868 numarali telefonu arayip adresinizi vermeniz yeterli.
[signature][hline]
Mesaj tarihi:
nerden buldun?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
bnde ole yazdım hueh bnm soledıım cıktı[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

• Yeni Oluştur...