Raiza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Merhab arkadaşlar araştırdım fakat sorunumu bulamadım.Birincisi diyelim birisi magery skillini kullanıyor cafasında emote ile şu yaazıyor.You see Magery.Veya Taba bastın You idling tarzı birşey.Her kullandığın skillde yaptığın harakette kullandığın şeyle ilgili yazılar.Bunları nasıl kapatıcam? İkincisi diyelim x player x şehre gitti sol aşada yazıyor bunu nasıl kapatırım? Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Raiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sphere.ini den ayarlarını kontrol et. Diğeri de herhalde tables dandı.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sphere.ini'yi aç, "DebugFlags=" satırını bul şöyle yap "DebugFlags=0", ondan sonra "ArriveDepartMsg=" satırını bul onuda "ArriveDepartMsg=0" yap. Dosyayı kaydet server'a resync çek.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raiza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Çok teşekkür ederim. Birde şu sorunlar çıktı bunuda arama yaptım ama bulamadım forumda cevaplarsanız minnettar kalıcam. ERROR:(spheretables.scp,1117)Undefined symbol 'e_death_announce' 1117. satırda yazanlar: src.events +e_death_announce ERROR:(fix.scp,175)Can't resolve ERROR:(fix.scp,175)Undefined symbol '' elseif ( == 17) // Bless if () // 175. satırda bu f_fizzle return 1 endif spell_say Rel Sanct sd 1 mg3 ERROR:(housing.scp,3985)Can't resolve elseif ( < 176800) if ( == -1) link.timer 650 endif message message [yikilacak durumda] //3985. satır return 1 endif [function checkdoor] if (0 == 0) // eger player house deilse salla return 0 Bu arada Nebula scpleri bunlar..[signature][hline]Raiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raiza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bu arada DebugFlags=0 zaten bendede yani hala birisi birşey yapınca magery falan kullanınca kafada *You see magery* diyor.[signature][hline]Raiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arsen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bendede aynı sorunlar var yardım edin lütfen. [Bu mesaj Arsen tarafından 06 Ağustos 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Herkezin genel sorunları sanırım bu r4 deki.Bendede var bu sorunlar.Araştırim eyer bulursam çözümü yazarım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raiza Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bilen yokmu hiç ya :([signature][hline]Raiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar