Kamaci Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Merhaba arkadaşlar Serverlarda sorun var sanırım Oyuna kayıt olamıyorum. Kayıt olduğumuz yerde bana "Please copy the characters in the image" diyor ancak altta resim çıkmıyor. Ve sallamasyon bi sayı yazsam bile n error occured, we are unable to process your request. (code 414) hatası veriyor. bi kayıt olamadım oyuna lütfen yardımcı olun. Herkese teşekkürler..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 başka bi browserda dene. mesela mozilla kullanıyosan bi de IE veya operada dene. olmuyosa GOA patlamıştır gene.. ki hiç şaşırmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 mozilla da sorun çıkarıyordu bir süre önce, bende düzeldi, ama versiyon filan farkediyor olabilir, iela sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende acc yi daha actirmadim ama actirmadan once patchleri yuklemek istiyorum giriyorum acc sifre hatali girdiniz diyor yalnis falan degil dogru giriyorum sitesine manag sayfasinida girdim denetlemek icin hattao lmadi fakat :S birde trial i nerden edinebilirim acaba bilgisi olan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 patching username pass istiyor yani ya trial ya da subsı açmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aktfi acc ile login olmadan patch yaptırmıyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar